Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Νέα εκκαθάριση στις 16 Δεκέμβρη

Νέα εκκαθάριση θα πραγματοποιηθεί στις 16 Δεκέμβρη . Επειδή έχει φοβηθεί το μάτι όλων να τονίσουμε ότι αυτήν την φορά πρόκειται για ... καλό (όσο μπορεί να είναι καλό ) , αφού
θα πραγματοποιηθεί νέα εκκαθάριση για την εξόφληση του περασμένου Δεκέμβρη (2011) που είχε στείλει στο ... καναβάτσο όλους τους σιδηροδρομικούς.
Θυμίζουμε σε όλους τις αναρτήσεις που είχε κάνει τότε το στέκι της έλξης  , υποδεικνύοντας τον λανθασμένο τρόπο προσαρμογής στον Ν.4024 .
Ευτυχώς τότε εισακούστηκαν οι φωνές της λογικής κ τον Γενάρη του 2012 η εξόφληση καταβλήθηκε όπως όριζε το άρθρο 31 του Ν.4024 (Που καταργήθηκε πρόσφατα απο την Κυβέρνηση της επαναδιαπραγμάτευσης ).Βέβαια οι μειώσεις και τότε παρέμειναν στο 20% για το μεγαλύτερο μέρος των σιδηροδρομικών.
Οι πληροφορίες μας λένε λοιπόν ότι το ποσό (ή η διαφορά του ποσού ) που λανθασμένα παρακρατήθηκε στις 16 Δεκέμβρη 2011 θα επιστραφεί στις ...16 Δεκέμβρη 2012.
Κάλιο αργά παρά ποτέ λέμε εμείς .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου