Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Μάγκες - Δικαιώθηκαν οι συνάδελφοι στο Μετρό.



Δικαιώθηκαν οι συνάδελφοι ηλεκτροδηγοί στο Μετρό για τις άδικες περικοπές που κρίθηκαν Αντισυνταγματικές.
Σήμερα καταβλήθηκε το πρώτο μέρος της αποζημίωσης.
Δημοσιεύουμε video με την συνέντευξη του εργατολόγου Δικηγόρου παρά Αρείου Πάγου κ. Κώστα Στυλιανάκη  που χειρίστηκε την υπόθεση .Συνέντευξη που έδωσε σε εργαζομένους στην ΕΘΕΛ τονίζοντας πως δίνεται σε όλους τους εργαζόμενους σε ΔΕΚΟ , η δυνατότητα να κάνουν αγωγές μέχρι και την λήξη του 2012.
Σοβαρό ερωτηματικό προκύπτει από το αν η σύμβαση που υπέγραψε η ΠΟΣ τον Μάρτη του 2011 μας στερεί το δικαίωμα σε μια τέτοια είδους διεκδίκηση.
Δείτε τα video παρακάτω όπου αναφέρεται και το σκεπτικό της απόφασης.








πηγή etheldrivers.blogspot.com


Οι σύνάδελφοι Ηλεκτροδηγοί επικοινώνησαν μαζί μας και μας ενημέρωσαν ότι εκπρόσωπος τους στην διεκδίκηση αυτή ήταν ο εργατολόγος Αντωνακόπουλος Γεώργιος και όχι ο κ. Στυλιανάκης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου