Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Mήνυμα Α.Σταματόπουλου προς όλους τους εργαζόμενους στις μεταφορές

Ένας απο τους ποιο δυναμικούς συνδικαλιστές στον χώρο των μεταφορών ο Α. Σταματόπουλος πρόεδρος των εργαζομένων στο Μετρό απευθύνει μήνυμα ενότητας κ αγώνα σε όλους τους εργαζόμενους στις μεταφορές .>>

Συνάδελφοι... Στις μεταφορές έχουμε βιώσει απίστευτα πράγματα στα χρόνια του Μνημονίου.....

Πιστεύω ότι, αντισταθήκαμε όλοι αλλά δυστυχώς δεν
βρίσκαμε κοινό βηματισμό, ώστε να ήμαστε ενωμένοι στον αγώνα με αποτέλεσμα να την πληρώνουν οι εργαζόμενοι.

Πάντα έφταιγε ο άλλος.

Γι’ αυτό το λόγο και εν όψη των ακόμη χειρότερων που έρχονται , ήρθε η ώρα να ΕΝΩΘΟΥΜΕ για να αντισταθούμε σ’ αυτούς που μας παίρνουν τα κεφάλια, μας απειλούν με ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ – ΑΠΟΛΥΣΗ και για ΕΝΙΑΙΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ  που θα μας φέρει στην απόλυτη ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ  ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

Να γίνει ΕΝΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ με κάλπη.

Λόγο ότι τα πράγματα είναι δύσκολα και εξελίξεις τρέχουν  , πρέπει να πάμε άμεσα σε ΚΟΙΝΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ώστε οι εργαζόμενοι να αποφασίσουν για τον αγώνα και το μέλλον τους.

Πρέπει οι ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ να έχουν τον τελευταίο λόγο.

Άλλωστε σ’ όλα τα συντονιστικά η πρόταση μου ήταν << ΕΝΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟ >> σ’ όλες τις μεταφορές, ώστε να εκπροσωπούμε όλους τους εργαζομένους και όχι ο καθένας τον κλάδο του, είναι ξεκάθαρο ότι  το <<διαίρει και βασίλευε>> είναι ότι χειρότερο για τους εργαζόμενους. 

Επίσης οι εργαζόμενοι στις μεταφορές πρέπει να είμαστε  αλληλέγγυοι και  σ’ αυτά που βιώνει ο εξαθλιωμένος ελληνικός λαός μας.

Δεν επαναπαυόμαστε είμαστε έτοιμοι για τα πάντα  και στον πόλεμο απαντάμε με πόλεμο.     

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΜΕΤΡΟ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ

πηγή etheldrivers.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου