Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Σήμερα τελικά η εκκαθάριση στην μισθοδοσία

Σε ισόποσες δόσεις θα γίνουν οι κρατήσεις για όσους είναι χρεωστικοί απο την εκκαθάριση της μισθοδοσίας.
Η κάθε δόση δεν μπορεί να 

 ξεπερνά τα 100 Ε.
Αναλυιτκότερα θα υπολογιστούν με χαμηλότερη αμοιβή τα νυχτερινά , οι εξαιρέσιμες και οι αναπαύσεις ενώ με μεγαλύτερη οι υπερωρίες.
Έτσι μπορεί να υπάρξουν περιπτώσεις συναδέλφων που θα κερδίσουν απο την αναδρομική εκκαθάριση της μισθοδοσίας΄(κυρίως όσοι έχουν πολλές υπερωρίες) ενώ όσοι έχουν νυχτερινά και αργίες , αλλά πολύ λίγες υπερωρίες θα βγουν χαμένοι .Όσοι έχουν ισοροπημένη εικόνα ( μέσο όρο σε υπερωρίες , νύχτα , αργίες και ρεπό) στις δευτερεύουσες θα δουν πολύ μικρές αυξομιεώσεις.
Η Διοίκηση για αυτές τις περιπτώσεις των συναδέλφων που θα υποστούν κρατήσεις αποφάσισε ότι η παρακράτηση δεν θα μπορεί να ξεπερνά τα 100Ε το μήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου