Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Ανακοίνωση απο Συνεργασία ( Α.Κ.ΜΗ - Αναγέννηση)


Μετά και από τις πρόσφατες δηλώσεις του Υπουργού Μεταφορών κ. Χατζηδάκη περί μη εξαίρεσης καμιάς ειδικότητας εργαζομένων από το Ε.Μ.Δ, κατέρρευσαν και οι όποιες ελπίδες και υποσχέσεις
που είχαν δοθεί η διέρρευσαν τεχνηέντως για την δήθεν εξαίρεση μας από το Ενιαίο Μισθολόγιο, έτσι λοιπόν, η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ (ΑΚΜΗ & ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ) προτείνει την άμεση σύγκλιση Έκτακτου Δ.Σ και Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης με σκοπό την αντίδραση μας και ως πρώτο βήμα προτείνουμε την χρήση κανονισμού και την μη πληρωμή η παραβίαση αναπαύσεων και μάλιστα άμεσα.

·       ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ.
·       ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΣ , ΕΣΥ ΤΑ ΛΕΣ ΕΣΥ ΤΑ ΑΚΟΥΣ!!!!!ΒΑΛΕ ΜΥΑΛΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΜΙΑ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ , ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΡΤΑΚΙΔΕΣ.ΚΑΙ ΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ , ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή