Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Σε εξέλιξη η συγκέντρωση σωματείων στο ΜΕΤΡΟ


Παρουσία δεκάδων σωματείων δημόσιου και ιδιωτικού τομέα αλλά και του προέδρου της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ Ν.  Φωτόπουλου, πραγματοποιείται αυτή την ώρα συνεδρίαση στο αμαξοστάσιο του ΜΕΤΡΟ.
Βρίσκεται εκεί ο πρόεδρος της ΠΟΣ Θ. Λεβέντης, ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας Ν. Σουρμελής, ο Aντιπρόεδρος της ΠΕΠΕ Κ. Γενιδούνιας καθώς και οι συνάδελφοι Καραδήμας και Κατσιάνης. 
Σκληρές (ωστόσο και πραγματικές) οι τοποθετήσεις πολλών ομιλητών για την
ΓΣΕΕ που απουσιάζει απο τους αγώνες των εργαζομένων.
Κάλεσμα αλληλεγγύης απο το επιχειρησιακό σωματείο του Μετρό , που παρά τις απειλές του κ. Χατζηδάκη , θα συνεχίσει και αύριο την απεργία του , απαντόντας και στους συνδικαλιστές που θέλουν να μας πείσουν ότι τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει .

Η ενόχληση του χρεοκοπημένου πολιτικού συστήματος και ο πανικός των Κυβερνώντων για την 5η μέρα συνεχόμενης απεργίας του Μετρό  είναι πλέον φανερή.
Το ίδιο φανερή όμως είναι   και η συσπείρωση γύρω απο τους συναδέλφους μεγάλου μέρους εργαζομένων στις συγκοινωνίες.

Την Πέμπτη οι οδηγοί της ΕΘΕΛ πέρνουν την κατάσταση στα χέρια τους , καθώς προγραμματίστηκε έκτακτη γενική συνέλευση.

Αύριο συνεδριάζει στην ΠΟΣ το συντονιστικό των συγκοινωνιών ( με την παρουσία του Α. Σταματόπουλου να αποτελεί ερωτηματικό ) που θα πρέπει να αποδείξει ότι μπορεί να λάβει αποφάσεις .
Και να στείλει το μήνυμα στον κ. Χατζηδάκη.
Όποιος τολμήσει να ακουμπήσει το ΣΕΛΜΑ , θα βρεί απεναντί του το σύνολο των συγκοινωνιών.

4 σχόλια:

  1. Η ΔΑΚΕ και οι εκπρόσωποί της , που είναι ;
    Συνεδριάζουν στην Συγγρού ή βλέπουν τον Χατζηδάκη για να τους διαβεβαιώσει .
    Που είναι ο Κιουτσούκης , ο Πουρλιάκας , ο Τουρλής ο επαναστάτης Δρίτσας ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Περιμένουν στον Σταθμό Λαρίσης την ΑΝΑΠΤΥΞΗ, έρχεται με το "ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ".
      Ωχ ξέχασα το έφαγε η μαρμάγκα αυτό, σιδηροδρομικά είμαστε νησί. Ας τους ειδοποιήσει κάποιος ότι ΤΣΑΜΠΑ περιμένουν!!!

      Διαγραφή
    2. Μην πριονίζετε το κλαδι που κάθεστε, ο Εχθρός δεν είναι το συνδικαλιστικο κινημα αλλα οι πολιτικές που εφαρμόζει η τρικοματικη κυκέρνηση.

      Διαγραφή
  2. ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ, ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΙ ΟΠΩΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΜΠΗ ,ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΠΑΡΩΝ.ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΞΑΝΕ ?ΣΤΡΑΒΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ? Η' ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑΞΕΙ ΑΣΥΛΙΑ ΚΑΙ ΑΣΥΔΟΣΙΑ!!!ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή