Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

5 θέσεις για τον κλάδο των μηχανοδηγών

Με νέα εσωτερική προκήρυξη διαγωνισμού , η ΤΡΑΙΝΟΣΕ προκηρύσει 5 νέες θέσεις προκειμένου ενδιαφερόμενοι συνάδελφοι να μεταταχθούν στον κλάδο των μηχανοδηγών .
Οι θέσεις είναι μόνο 5 , γιατί όπως μας ειπώθηκε , πρέπει να συμπληρωθεί ο αριθμός των 26 θέσεων που είχε προκύψει απο όσους αρχικά είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον στην πρώτη προκήρυξη , αφού αυτήν την στιγμή έχουν μείνει μόνο 21 , ενώ ακόμα
δεν έχουν ξεκινήσει οι ιατρικές εξετάσεις κ τα ψυχοτεχνικά τέστ.

Νομίζουμε , ότι ο αριθμός πρέπει να μεγαλώσει , τόσο γιατί οι υπηρεσιακές ανάγκες έχουν αυξηθεί (πολλές  αιτήσεις συνταξιοδότησης - μεγάλη έλλειψη προσωπικού ) , όσο και γιατί η εμπειρία έχει δείξει ότι πάντα προκύπτουν κάποια προβλήματα κατά την διάρκεια των ιατρικών εξετάσεων και ένα ποσοστό των ενδιαφερομένων κόβεται σε αυτές και μετακινείται σε άλλους κλάδους .

Ενδεικτικό είναι ότι ακόμα και στον Νέο Νόμο για την πιστοποίηση (3911) προβλέπονται 4 σελίδες με όλα τα τέστ που πρέπει να περάσουν οι υποψήφιοι μηχανοδηγοί !

Παρά τις διαβεβαιώσεις που δίνουν οι υπεύθυνοι ότι θα γίνουν και νέα γκρούπ εσωτερικών μετατάξεων , νομίζουμε ότι η ΤΡΑΙΝΟΣΕ πρέπει εδώ να αναθεωρήσει και να δεχτεί όλες τις αιτήσεις .



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου