Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Λάρισα - Βόλος με λεωφορεία ...

Την προηγούμενη εβδομάδα , είχαμε γράψει για τα σοβαρά προβλήματα που είχαν εντοπιστεί στο τροχαίο υλικό στην Λάρισα και είχαν σαν αποτέλεσμα να γίνουν τα δρομολόγια Λάρισα - Βόλου ,  ακόμα και με καρότσες .
Χτες η κατάσταση επιδεινώθηκε ακόμα περισσότερο και ορισμένες ανταποκρίσεις γίνανε με λεωφορείο....
Για όλα αυτά τα προβλήματα , οι εργαζόμενοι της ΕΕΣΣΤΥ είχαν έγκαιρα προειδοποιήσει αλλά οι Διοικήσεις δεν έπραξαν όσα έπρεπε . (διαβάσαμε σήμερα και το δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών ).

Παρακολουθούμε το θέμα ( κ επιβάτες μας έχουν στείλει mail  ) καθώς ο σιδηρόδρομος κινδυνεύει να δεχτεί ένα ακόμα πλήγμα στην αξιοπιστία του ,  απο την ανυπαρξία των Διοικούντων .

Ελπίζουμε η κατάσταση να βελτιωθεί άμεσα .

Όσον αφορά το θέμα των αναπαύσεων , η κατάσταση σε Λάρισα και Βόλο παραμένει τραγική ....

Οι συνάδελφοι εργάζονται χωρίς ρεπό παρά το ότι πλέον και απο το Μηχανοστάσιο Θεσσαλονίκης υπάρχει βοήθεια για την μεταφορά των τεύτλων .
Και όσο ακούμε για εμπορικές συμφωνίες που έρχονται , απορούμε πραγματικά που θα βρεθεί προσωπικό έλξης  για να καλύψει τις ανάγκες ....

Για τις  εσωτερικές μετατάξεις , ακόμα δεν υπάρχει κανένα νεώτερο ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου