Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Νέος χώρος ενημέρωσης

Πληθαίνουν τα ενημερωτικά sites στο χώρο των σιδηροδρομικών και αυτό είναι άκρως ενθαρρυντικό καθώς η πολυφωνία στο χώρο της ενημέρωσης εγγυάται των πλουραλισμό των απόψεων. Το στέκι της έλξης το blog των μηχανοδηγών καλωσορίζει το νέο blog με τίτλο "τα νέα της έλξης" και εύχεται στους συναδέλφους καλή πορεία και κάθε επιτυχία.

4 σχόλια:

  1. από την μεγάλη χαρά για το νέο μπλογκ, δεν έδωσες το λινκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συνάδελφε σε ευχαριστούμε από βάθος καρδιάς,με μικρή διόρθωση που μας προέκυψε" Μηχανοδηγοί ΤΡΑΙΝΟΣΕ (Τα νέα της Έλξης)"

    http://mixanodigos.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προς max και apo ...

    Aν και αισθανόμαστε κάπως άβολα να απαντάμε σε συναδέλφους που ντρέπονται να γράψουν το όνομα τους , θα πούμε τα εξής .

    Το στέκι της έλξης , το blog των μηχανοδηγών , είναι το ΜΟΝΟ blog που έκανε ανάρτηση για τα Νέα Έλξης .
    Δεν ξέρουμε αν κ τους άλλους τους έπιασε πόνος .
    Είμαστε και οι μόνοι που παραθέσαμε link , ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ , αλλά βάλαμε και το link στο blog μας μαζί με τα άλλα site που διαβάζουμε.

    Καλό λοιπόν θα ήταν να μην προτρέχετε , ούτε αγωνία έχουμε , ούτε ποτέ λειτουργούμε ανταγωνιστικά .
    To στέκι της έλξης δεν κέρδισε την αναγνώριση των σιδηροδρομικών απο την διαφήμιση , αλλά απο την έγκυρη , αντικειμενική και έγκαιρη πληροφόρηση .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. To θέμα στην ζωή , δεν είναι να ρίχνεις τον άλλο ποιο χαμηλά για να φαίνεσαι ψηλότερος , αλλά να τον ανεβάζεις για να αποδεικνύεις ότι είσαι καλύτερος . Αυτό για όσους <> σχολίασαν στο στέκι της έλξης , - με ειρωνική κ αρνητική διάθεση - το καλωσόρισμα στην νέα προσπάθεια.Αυτό να κοιτάτε φιλαράκια και θα κερδίσουμε όλοι στο τέλος .

    Γενιδούνιας Κώστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή