Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Η ΠΟΣ παρέδωσε επιταγή 5.500 ευρώ στους απολυμένους της ΕΡΤ

Την αλληλεγγύη τους στους απολυμένους της ΕΡΤ εξέφρασαν οι εργαζόμενοι στο σιδηρόδρομο, δια μέσου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών.


Στους απολυμένους της ΕΡΤ παραδόθηκε, από τον πρόεδρο της ΠΟΣ Παναγιώτη Παρασκευόπουλο, τον αναπληρωτή πρόεδρο Κωνσταντίνο Σουρμελή
και το μέλος της διοίκησης του ΕΚΠ Μωραΐτη Πέτρο, επιταγή ύψους 5.500 ευρώ, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης – συναυλίας συμπαράστασης, την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου. 


Υπέρ της κίνησης της ΠΟΣ τάχθηκε ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ Π. Καλφαγιάννης. Για το σχετικό video πατήστε   http://omospondiasidirodromikon.blogspot.gr/2014/02/blog-post_15.html

1 σχόλιο:

  1. Για τους απολυμένους των κλιναμαξών τι έδωσε ο Παρασκευόπουλος ; την ευχή του ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή