Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 11 Απριλίου 2017

Τα… ιταλικά σενάρια για την επόμενη ημέρα της ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Ακόμα δεν ανέλαβαν οι Ιταλοί της FS την ΤΡΑΙΝΟΣΕ και ήδη κυκλοφόρησαν τα πρώτα σενάρια για την επόμενη ημέρα της εταιρείας.

Όπως είναι φυσικό, κεντρικό θέμα συζήτησης αποτελεί η παραμονή ή όχι των Π. Θεοχάρη (πρόεδρος) και Φ. Τσαλίδη (διευθύνων σύμβουλος) στη διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.


Οι απόψεις διίστανται: Άλλοι θεωρούν ότι θα παραμείνουν και ότι τυγχάνουν της εμπιστοσύνης των Ιταλών, κατόπιν και σχετικών εισηγήσεων της ελληνικής πλευράς, άλλοι ότι θα παραμείνουν για ένα μεταβατικό στάδιο ολίγων εβδομάδων ή μηνών.

Μάλιστα, ήδη ακούστηκαν τα πρώτα ονόματα «μνηστήρων», οι οποίοι είναι… πρώην διευθύνοντες σύμβουλοι ΤΡΑΙΝΟΣΕ και ΟΣΕ.

Φήμες κυκλοφορούν και για «σπάσιμο» της ΤΡΑΙΝΟΣΕ σε δυο οντότητες: στο κομμάτι των επιβατών και στο κομμάτι των εμπορευμάτων / logistics, όπως συμβαίνει στην Ιταλία.

Τέλος, φήμες υπάρχουν και για τα επόμενα βήματα των Ιταλών στην Ελλάδα, οι οποίοι φαίνεται ότι «ορέγονται» – για τα καλά – το μετρό.

1 σχόλιο:

  1. Οι ευσεβείς πόθοι για τη επιστροφή του χτες συνεχίζουν να αναπαράγονται από νοσταλγούς του χτες εντός του κινήματος , οι οποίοι τροφοδοτούν δημοσιογράφους με ανυποστατα σεναρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή