Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 29 Απριλίου 2017

Μεγάλο Εμπορευματικό Κέντρο στη Λάρισα προωθεί ο ΟΣΕ


Την πρόθεση του ΟΣΕ για κατασκευή μεγάλου εμπορευματικού κέντρου στη Λάρισα, επιβεβαίωσαν ο πρόεδρος του ΟΣΕ κ. Γεώργιος Αποστολόπουλος και ο διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού κ. Κώστας Πετράκης, μιλώντας σε δημοσιογράφους.Τα υψηλόβαθμα στελέχη του ΟΣΕ, αναφέρθηκαν
σε όλα τα ανοικτά θέματα που απασχολούν τον Οργανισμό και μεταξύ άλλων τόνισαν ότι στα πλάνα το ΟΣΕ είναι η δημιουργία μεγάλων εμπορευματικών κέντρων σε Θριάσιο (ήδη δρομολογείται), Λάρισα και σε Αλεξανδρούπολη και 8-10 μικρότερων.


Υπενθυμίζεται πως εδώ και καιρό ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης, βρίσκεται  σε επαφές με τα στελέχη του ΟΣΕ για την προώθηση του ζητήματος της λειτουργίας Εμπορευματικού Κέντρου.

Η επιλογή της διοίκησης του ΟΣΕ, καταδεικνύουν τη δυναμική της Λάρισας, ενώ είναι προφανή τα οφέλη για την τοπική οικονομία από τη λειτουργία ενός μεγάλου εμπορευματικού κέντρου.

Σημειώνεται ότι ο μέχρι τώρα σχεδιασμός του ΟΣΕ, προβλέπει την κατασκευή του Εμπορευματικού Κέντρου σε έκταση στην περιοχή του Κουλουρίου και κοντά στο πρώην εργοστάσιο Ζάχαρης

www.thessaliatv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου