Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

Επιστολή Πανελλήνιου Συλλόγου Πτυχιούχων Μηχανικών Τ.Ε. ΟΣΕ για τις κρατικές ενισχύσεις

Επιστολή προς την Διοίκηση του ΟΣΕ
Αξιότιμοι Κύριοι,
  Με ιδιαίτερη ανησυχία το τελευταίο διάστημα παρακολουθούμε από τα ΜΜΕ και τον τύπο, δημοσιεύματα που φέρνουν ξανά στο προσκήνιο έρευνα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και
ειδικότερα της Γενικής Διεύθυνσης Ανταγωνισμού (DG Comp) σχετικά με τις κρατικές ενισχύσεις του ΟΣΕ.
Έχοντας ως γνώμονα την προάσπιση των συμφερόντων του ΟΣΕ και των Εργαζομένων, ζητούμε να έχουμε μία αναλυτικότερη και υπεύθυνη ενημέρωση για το εν λόγω θέμα και σας ενημερώνουμε ότι είμαστε διατεθειμένοι να συμβάλουμε και επικουρικά να βοηθήσουμε για την προάσπιση του Ομίλου.
Προς ενημέρωσή σας, επισυνάπτουμε παλαιότερη μελέτη που συντάχθηκε το 2010 από τους τρεις Επιστημονικούς Συλλόγους των εργαζομένων στον ΟΣΕ και συγκεκριμένα του Συλλόγου μας (που είχε την πρωτοβουλία και την αποκλειστική οργάνωση για την εκπόνησή της), του Συλλόγου Διπλωματούχων Μηχανικών ΟΣΕ και του Πανελληνίου Συλλόγου Πτυχιούχων Σχολών ΟΣΕ, καθώς και τον έγκριτο Καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών, αείμνηστο κ. Κυριάκο Ε. Κιουλάφα.
Η ως άνω μελέτη παρουσιάσθηκε σε συνέντευξη τύπου στις 04 Μαΐου 2010.
Για περαιτέρω συζήτηση, ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων για αυτό το εξόχως σοβαρό ζήτημα, παρακαλούμε να ορίσετε το συντομότερο δυνατόν συνάντηση με το Δ.Σ. του Συλλόγου μας.
ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

               Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ          Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου