Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

Ο Χρ. Διονέλης αναλαμβάνει διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΓΟΣΕ

Μετά την παραίτηση του Αθανάσιου Βούρδα από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της ΕΡΓΟΣΕ, προκειμένου να αναλάβει τη θέση του γενικού γραμματέα του υπουργείου Μεταφορών και Υποδομών,
το διοικητικό συμβούλιο της ΕΡΓΟΣΕ, κατά την συνεδρίασή του στις 4 Απριλίου, ανέθεσε στον αντιπρόεδρο του Δ.Σ. Χρήστο Διονέλη, και ήδη εκτελεστικό μέλος του, τις αρμοδιότητες που αναφέρονται στην άσκηση δικαιωμάτων και εξουσιών, σχετικά με τη διοίκηση, διαχείριση και εκπροσώπηση της εταιρείας, σύμφωνα με τις διατάξεις της ισχύουσας νομοθεσίας.

Προτεραιότητα του νέου δ.σ. αποτελούν οι προκηρύξεις νέων έργων και η τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων των εν εξελίξει, προκειμένου ο κεντρικός σιδηροδρομικός άξονας Αθήνα – Θεσσαλονίκη να ολοκληρωθεί την άνοιξη του 2018.

metaforespress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου