Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 11 Απριλίου 2017

Συνάντηση Θ.Βούρδα με τις Διοικήσεις των εταιρειών του Ομίλου ΟΣΕ

Στην Καρόλου βρέθηκε χτες ο νέος Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Μεταφορών Θάνος Βούρδας, όπου και συναντήθηκε με τις Διοικήσεις των Εταιρειών. 

Στην συζήτηση που έγινε οι πληροφορίες λένε ότι 
η πορεία των έργων και η ολοκλήρωση τους ήταν στο επίκεντρο, η κατάσταση της υποδομής κ τροχαίου υλικού, ενώ απο την ΤΡΑΙΝΟΣΕ τέθηκε το θέμα της επίλυσης της ολοκλήρωσης της μαθητείας των 22 βοηθών μηχανοδηγού και της πιστοποίησης τους με τον Γ.Γραμματέα να δείχνει ότι γνωρίζει το θέμα.

Οι δικές μας πληροφορίες λένε ότι ίσως έχουμε εξελίξεις σύντομα καθώς και η Διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ είχε δεσμευτεί για την επίλυση του, ενώ το Σωματείο μας πιέζει καθημερινά προς όλες τις κατευθύνσεις.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου