Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 26 Απριλίου 2017

Πάτρα: Απίστευτη γκάφα του δήμου- Εμφάνισαν ως έργα του τρένου, τα ηχοπετάσματα της Ολυμπίας οδού στο Δρέπανο!

Ελλάδα 2017....Πως άσχετοι με τον σιδηρόδρομο τοπικοί παράγοντες βάζουν εμπόδια στην είσοδο του τρένου στην 3η μεγαλύτερη πόλη της χώρας. Να τους χαίρεται το ΚΚΕ.(Δυστυχώς)...

Ως έργα του τρένου προς Πάτρα εμφάνισε η δημοτική αρχή, δια του συμβούλου επικοινωνίας της, τα ...ηχοπετάσματα και τα έργα της Ολυμπίας οδού, γεγονός που έχει
προκαλέσει ποικίλα ερωτηματικά και σχόλια.


Τις  φωτογραφίες του έργου της Ολυμπίας, δημοσιοποίησε στην προσωπική του σελίδα στο facebook, ο σύμβουλος επικοινωνίας του Δημάρχου Πατρέων, Στάθης Κεραμιδάς ισχυριζόμενος ότι πρόκειται για τα καταστροφικά  έργα του τρένου στο Δρέπανο (δείτε ΕΔΩ)

"Πάρτε μια πρώτη γεύση από τα έργα της ΕΡΓΟΣΕ στο χωριό Δρέπανο του δήμου Πατρέων, τα οποία είναι σε εξέλιξη" αναφέρει ο κ. Κεραμιδάς και συνεχίζει:

"Για όσους δεν γνωρίζουν, το Δρέπανο είναι το αμέσως πριν από τον Ψαθόπυργο χωριό. Τα τείχη που έχουν υψωθεί για την ασφαλή διέλευση του τρένου υψηλών ταχυτήτων, έθαψαν το χωριό ! Πριν τα έργα, όλο το χωριό (απ΄όποιο σημείο) έβλεπε θάλασσα, τώρα δεν τη βλέπει κανείς !
Το χωριό χωρίστηκε στα δύο. Οι ΄΄κάτω από τον δρόμο΄΄ της παλαιάς εθνικής δεν βλέπουν πλέον τους ΄΄επάνω από το δρόμο΄΄ και αντίστροφα"/.

Όπως αναφέρει ο κ. Κεραμιδάς το τείχος (του τρένου) έχει ύψος 10 μέτρων με αποτέλεσμα να αποκόπτεται το χωριό στα δυο. Αυτή η επιχειρηματολογία, την οποία χρησιμοποιεί από το πρωί η δημοτική αρχή επικαλούμενη τις σχετικές φωτογραφίες προκειμένου να δείξει τον κίνδυνο που υφίσταται σε περίπτωση διέλευσης του τρένου, και η οποία έχει προκαλέσει πλήθος σχολίων στο fb στηρίζεται πάνω στον απόλυτο...αέρα καθώς απεικονίζονται τα ηχοπετάσματα της Ολυμπίας Οδού τα οποία μάλιστα αποτελούν και αίτημα των κατοίκων στις περισσότερες περιοχές, προκειμένου να απορροφούν την ηχητική όχληση.

Η γκάφα αποδεικνεύει μεταξύ άλλων και την άγνοια σε ό,τι αφορά τον δήμο της Πάτρας για ένα τόσο σημαντικό θέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου