Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 20 Ιουλίου 2019

Το ΦΕΚ για την διαδικασία των εξετάσεων των 68 υποψηφίων μηχανοδηγών

Το στέκι της έλξης, μετά τις ενέργειες του Σωματείου μας και την συνάντηση στην ΡΑΣ για το θέμα των εξετάσεων των 68 υποψηφίων μηχανοδηγών είχε δώσει μια πρώτη ενημέρωση για την διαδικασία. Σήμερα δημοσιεύουμε
το ΦΕΚ που εκδόθηκε και υπογράφει η Πρόεδρος της ΡΑΣ για την διενέργεια των εξετάσεων για την ενημέρωση των 68 νέων συναδέλφων.
Όλο το περασμένο διάστημα το Σωματείο μας σε συνεργασία με όλους τους αρμόδιους φορείς (ΡΑΣ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ- Πολιτική Ηγεσία - ΟΣΕ) διασφάλισε ότι η διαδικασία θα προχωρήσει εντός του Ιουλίου τηρώντας ακριβώς την κείμενη Νομοθεσία και προστατεύοντας το κύρος της εκπαιδευτικής διαδικασίας (Που άλλωστε δεν είχε αμφισβητηθεί ποτέ).
Το Σωματείο μας και η +ΣυνΕξέλιξη, μεθοδικά τα τελευταία χρόνια προχώρησαν στην πλήρη εφαρμογή του Νόμου 3911 και πλέον η έλξη αλλάζει ιστορικά σελίδα.
Χωρίς τυμπανοκρουσίες, η ΠΕΠΕ φρόντισε να είναι έτοιμα όλα στην ώρα τους, όταν άλλοι ασχολούνται με την....ακοή της ΠΕΠΕ.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Υ.Γ. Όσοι δίνουν μάχες οπισθοφυλακής σήμερα πήραν την απάντηση τους. 

1 σχόλιο:

  1. Το φεκ για την επιστροφη των εκδιωχθεντων θα το βγαλει αυτη η κυβερνηση η θα καταργηση τον νομο που εβγαλε Ο ΣΥΡΙΖΑ που μας δικαιωνει?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή