Στις συκοφαντικές και όπως πάντα αήθεις επιθέσεις των εκλεγμένων συνδικαλιστών της ΔΑΚΕ(Συμμαχία Μηχανοδηγών) σε βάρος του Σωματείου μας και της πλειοψηφίας αυτού, ότι δήθεν δεν στήριξε η ΠΕΠΕ τους θανόντες συναδέλφους της εμπορικής αμαξοστοιχίας στο έγκλημα των Τεμπών, αντί ανακοινώσεων, δημοσιεύουμε το παρακάτω video, με 9 (απο τα δεκάδες) λεπτά δημόσιων παρεμβάσεων συνδικαλιστών μας που δεν κρύφτηκαν ΠΟΤΕ.
Στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, σε εκδηλώσεις μαζί με συγγενείς θυμάτων, σε συλλαλητήρια και διαδηλώσεις.
Η παράταξη μας υπερασπίστηκε και υπερασπίζεται ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΟΔΗΓΟΥΣ, τον σιδηρόδρομο και το δημόσιο συμφέρον. Γιατί εμείς έτσι ξέρουμε και μάθαμε.
Οι συκοφάντες της ΔΑΚΕ (Συμμαχία) , που χρόνια τώρα μόνο να κατηγορούν την πλειοψηφία και την παράταξη μας ξέρουν, χωρίς να προτείνουν τίποτε απολύτως, που κρύφτηκαν στα Τέμπη, που δεν εμφανίστηκαν ούτε σε μια διαδήλωση, που δεν τους είδαμε ΠΟΤΕ και ΠΟΥΘΕΝΑ να λένε την αλήθεια για τα πραγματικά αίτια του εγκλήματος των Τεμπών, οφείλουν να ζητήσουν συγνώμη δημόσια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου