Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Συνδικαλιστές υποψήφιοι στις Ευρωεκλογές

Ο Αποστόλης Ραφτόπουλος που προέρχεται  απο τον χώρο των συγκοινωνιών όπου ξεκίνησε να εργάζεται στην πρώην ΕΑΣ και μέχρι και σήμερα στην Ε.ΘΕ.Λ – Ο.ΣΥ ως τεχνικός θα είναι υποψήφιος με την Ελιά ( Πρώην ΠΑΣΟΚ ) όπως ανακοινώθηκε πριν απο λίγο....
Μεταξύ των ονομάτων που θα συμμετάσχουν στο ευρωψηφοδέλτιο της "Ελιάς"
είναι ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης, ο Κυριάκος Πιερρακάκης, η Αφροδίτη Αλ Σαλεχ, η πρώην υπουργός Κατερίνα Μπατζελή, η ευρωβουλευτής Συλβάνα Ράπτη, καθώς και η Εύα Καϊλή, ο Νίκος Μπίστης και ο Παντελής Καψής.
Οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές παρουσιάστηκαν σε ειδική εκδήλωση στον Κεραμεικό (παραβρέθηκε και ο υπουργός Μεταφορών), πρόσωπα που, όπως είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, εκπροσωπούν την ενότητα, την ανανέωση, την ποιότητα και το ήθος της συνεργασίας.
Για να δούμε, τι θα κάνει ο γνωστός συνδικαλιστής, δεδομένου ότι η «Ελιά» δεν εμφανίζει και μεγάλα ποσοστά στις δημοσκοπήσεις….      


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου