Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ ευχαριστούν τους σιδηροδρομικούς

Όλοι μαζί θα νικήσουμε τονίζουν οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ στην επιστολή τους προς τους σιδηροδρομικούς
Αγαπητοί συνάδελφοι

Σε ειδική - έκτακτη συνεδρίαση του ΔΣ της ΠΟΣΠΕΡΤ, έγινε αποτίμηση του ανυποχώρητου αγώνα των παράνομα απολυμένων – εργαζομένων της ΕΡΤ, από τις 11 Ιούνη 2013, από την ημέρα που ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ανακοίνωσε την πρωτοφανή απόφαση της Κυβέρνησης για το κλείσιμο της ΕΡΤ.
Συζητήθηκε και έγινε
απολογισμός των μέχρι τότε δράσεων και εκδηλώσεων. Συζητήθηκε επίσης η μεγάλη Συναυλία που πραγματοποιήθηκε στις 13 Φλεβάρη στο Κλειστό Γήπεδο Περιστερίου, με πλατιά αγωνιστική συμμετοχή πολιτών, αλληλέγγυων, εργαζομένων, ανέργων, εκπροσώπων Πολιτικών, Αυτοδιοικητικών, Συνδικαλιστικών, Κοινωνικών φορέων και Διεθνών οργανώσεων, αλλά και των ανθρώπων της Τέχνης, που με την εθελοντική συμμετοχή τους, διοργανώθηκε με εξαιρετική επιτυχία η μεγάλη εκείνη βραδιά.

Αυτή η Συναυλία ένωσε ξανά τη φωνή μας με τη φωνή όλων των εργαζομένων που δοκιμάζονται από τα μνημόνια και τις Κυβερνητικές επιλογές, που αντιστέκονται  και παλεύουν για την ανατροπή τους και τη δικαίωση.
Το ΔΣ της ΠΟΣΠΕΡΤ, με την ομόφωνη απόφαση μας, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους του πολίτες, αλληλέγγυους, αγωνιστές που συμμετείχαν και ενεργά στηρίζουν τον αγώνα μας.

Αγαπητοί συνάδελφοι

Το ΔΣ της ΠΟΣΠΕΡΤ, σας ευχαριστεί θερμά ιδιαίτερα εσάς, αλλά και κάθε εργαζόμενο του ΟΣΕ που από το υστέρημα του - παρά τα προβλήματα που έχουν επιφέρει τα μνημόνια και οι καταστροφικές πολιτικές, που θέλουν να οδηγήσουν στην Ιδιωτικοποίηση του Οργανισμού – έχετε αποδείξει την αγωνιστική σας συμπαράσταση, την αλληλεγγύη σας, με την σημαντική οικονομική ενίσχυση που προσφέρατε στον αγώνα μας.
Είμαστε βέβαιοι ότι η ενότητα και η αλληλεγγύη με τη κοινωνία ευρύτερα, δίνει προοπτική στους εργατικούς αγώνες και σηματοδοτεί τη νίκη του λαού μας.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ


Πηγή το blog της ΠΟΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου