Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Ασφάλεια Vs κέρδος , σημειώσατε 2

Αυτός είναι ένας απο τους καθρέπτες που έχει τοποθετήσει εδώ και χρόνια η Αττικό Μετρό στις αποβάθρες του Προαστιακού προκειμένου οι ηλεκτροδηγοί να έχουν εικόνα για τις πόρτες του συρμού την ώρα που αυτές κλείνουν .
Αντίστοιχα , το Σωματείο των Μηχανοδηγών έχει ζητήσει εδώ και χρόνια να τοποθετηθούν καθρέπτες και στο σημείο που στατατούν οι συρμοί του Προαστιακού , καθώς τα Desiro δεν έχουν καθρέπτες ενώ και οι κάμερες δεν έχουν λειτουργήσει ποτέ .
Δείτε λοιπόν τι έβαλαν οι Διοικήσεις των Εταιρειών του Ομίλου ΟΣΕ >


























Αφού αδιαφόρησαν για το αίτημα του Σωματείου επί χρόνια προβάλλοντας επιχειρήματα απο αστεία έως ...εξοργιστικά  , σε κάθε σταθμό πάνω στην αποβάθρα , επέτρεψαν να χτιστεί ένα οίκημα στην μέση της  για να πωλούνται απο αυτόματους πωλητές ...σνάκ και αναψυκτικά !!!!

Μιλάμε για τους ίδιους ανθρώπους που δεν βάζουν καθρέπτες στις αποβάθρες.

Εμείς έχουμε φάει κυριολεκτικά τον κόσμο για να βρούμε τις συμβάσεις κ τον διαγωνισμό (προκήρυξη ενδιαφέροντος )για αυτά τα εκτρώματα στις αποβάθρες του Προαστιακού , που δημιουργούν και θέματα ασφάλειας και μέχρι σήμερα δεν έχουμε βρεί τίποτα .

Και κυρίως να βρούμε αν στην αρχική μελέτη των σταθμών προβλεπόταν η κατασκευή αυτών των .....οικημάτων.
Μέχρι τότε τους χρεώνουμε ΟΛΟΥΣ.

Και αποδεικνύουμε σε όλους , ότι στον σιδηρόδρομο μετράει το κέρδος και όχι η ασφάλεια.

Επί χρόνια δεν μπορούν να βάλουν 10 καθρέπτες .

1 σχόλιο:

  1. Είναι πολλά τα λεφτά φίλε.
    Μια μελέτη που είχα κάνει το 2006 εάν τοποθετούνταν αυτόματοι πωλητές σε όλους τους σταθμούς στο κατάλληλο σημείο, ο ετήσιος τζίρος σύμφωνα με την τότε ετήσια μετακίνηση επιβατών ήταν ένα εκατομμύριο τριακόσιες χιλιάδες ευρώ.
    Καταλαβαίνεις σήμερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.
    Βερούσης Δημήτρης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή