Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Συζήτηση επί των προτεινόμενων άρθρων και την Τρίτη τα σπουδαία....

Την Τρίτη 18 Μάρτη τα σπουδαία για την ΣΣΕ , αφού εκείνη την ημέρα έχει οριστεί η νέα συνάντηση της ΠΟΣ με τις Διοικήσεις του Ομίλου ΟΣΕ . 

Η επίσημη ανακοίνωση της ΠΟΣ > 



Κατά τη συνάντηση ύστερα από αίτημα των Διοικήσεων συζητήθηκαν και αναλύθηκαν ένα προς ένα τα αιτήματα της ΠΟΣ τα οποία συμπεριλαμβάνονται στο εξώδικο.
Από την πλευρά τους οι Διοικήσεις ήταν επιφυλακτικές ως προς κάποια από τα αιτήματα, για τα οποία κατά την άποψή τους συσχετίζονται με το Ενιαίο μισθολόγιο και  υπάρχει νομικό κώλυμα για την υλοποίησή τους.  Η θέση της  ΠΟΣ είναι ότι τέτοιο ζήτημα δεν τίθεται.  Η συνάντηση θα επαναληφθεί την επόμενη Τρίτη με τη συνέχιση της ανάλυσης από την πλευρά του Προεδρείου όλων των αιτημάτων και ακολούθως θα δοθεί η απάντηση από τις Διοικήσεις. 


Η ΠΟΣ καλεί τους συναδέλφους σε επαγρύπνηση καθώς η ερχόμενη εβδομάδα θα είναι ούτως ή άλλως κρίσιμη για τις διαπραγματεύσεις. Τίποτα δεν έχει κριθεί και όλα θα εξαρτηθούν όχι μόνο από τις απαντήσεις των Διοικήσεων αλλά και από τη δική μας ετοιμότητα. 

Πηγή το blog της ΠΟΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου