Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 7 Απριλίου 2015

Σύλλογος Φίλων Σιδηροδρόμου Καρδίτσας : Συνεχίζεται ο εμπαιγμός απο την ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Λάβαμε και δημοσιεύουμε mail με μήνυμα απο τον Σύλλογο Φίλων Σιδηροδρόμου Καρδίτσας.Συνεχίζεται ο εμπαιγμός των επιβατών της Δυτ. Θεσσαλίας, απο την Διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Την Παρασκευή 03 Απριλίου 2015, οι επιβάτες του δρομολόγιου 591 Θεσσαλονίκης - Καλαμπάκας , βίωσαν μια δύσκολή κατάσταση. Οι "εγκέφαλοι" της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, αντί να δρομολογήσουν
μεγαλύτερο συρμό λόγω εορτών, βάλανε μονό συρμό ΜΑΝ2000, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί το αδιαχώρητο στον σταθμό της Θεσσαλονίκης.
 Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να υπάρχουν έντονες διαμαρτυρίες και αντεγκλίσεις των επιβατών προς τους μηχανοδηγούς και εκλεκτές (είναι η τελευταίοι που φταίνε για την κατάντια του σιδηροδρόμου στην Ελλάδα), η αυτοκινητάμαξα να αναχωρήσει με 1 ώρα και καθυστέρηση, ο κόσμος να είναι σαν σαρδέλες μέσα στα δύο βαγόνια.
Κύριοι της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, εάν δεν μπορείτε να ανταπεξέρθετε , καταργήστε το δρομολόγιο.

Δεν πάει άλλο. ΌΧΙ στον βιασμό του πτώματος του σιδηροδρόμου. Όχι στην περετέρο δυσφήμηση του. Οι κύριοι που φέραν σε αυτή την κατάσταση τον σιδηρόδρομο στην Ελλάδα έχουν όνομα. ΠΑ.ΣΟ.Κ και Ν.Δ. Χατζηδάκης, Στυλιανίδης, Ρέππας. Διώξανε προσωπικό απο την πρώτη γραμμή (μηχανοδηγοί, κλειδούχοι, σταθμάρχες, εργάτες μηχανοστασίων,...) και κρατήσαν την φύρα. Τώρα βγαίνουν στην φόρα όλα τα προβλήματα. Ασυντήρητα τρένα τα οποία "μένουν" στα δρομολόγια, κλειστοί σταθμοί με αποτέλεσμα να μην γίνονται διασταυρώσεις, κανένας ελέγχος των γραμμών ( καταπτώσεις βράχων στη Δυτ. Μακεδονία, κατολισθήσεις λόγω βροχών και εκτοχιασμός στον Καστανά του Κιλκίς).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου