Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 19 Απριλίου 2015

Επιστολή - Καταγγελία Δημήτρη Κασκαντίρη (προσωπικό κίνησης ΑΙΡ)

Λάβαμε και δημοσιεύουμε την καταγγελία του συναδέλφου μας Δημήτρη Κασκαντίρη....
Καταγγέλλω όλο το εκλεγμένο Δ.Σ. για την πλήρη αδράνεια - αδιαφορία που έχουν δείξει εως τώρα. Ούτε μια ανακοίνωση δεν έχουν βγάλει προς τους συναδέλφους για τα καινούργια τους καθήκοντα που ανέλαβαν απέναντι τους. Εαν δυσκολεύονται να την συντάξουν εγώ προσωπικά θα
τους βοηθήσω εαν μου το ζητήσουν.Το ποιο τραγικό - απαίσιο- απαράδεκτο ήταν αυτό που έκαναν την ημέρα του Πάσχα.Ενώ όλοι αυτοί γέμισαν την κοιλιά τους, πέρασαν καλά, ξεκουράστηκαν, άφησαν τα κορόιδα νηστικά να δουλεύουν για αυτούς και περνούσαν αυτοί καλά τρώγοντας και πίνοντας.
Ούτε την παραμικρή ευαισθησία δεν είχαν, δεν έκαναν την κίνηση να φέρουν το ποιο απλό που υπάρχει στην αγορά σε επάρκεια και πολύ φθηνά θα τους έβγαινε ένα αυγό ή ένα τσουρέκι.
Δυστυχώς πριν τις εκλογές όλους τους ήξεραν με το μικρό τους όνομα και τους ζητούσαν την ψήφο τους για να καλυτερέψουν τις συνθήκες εργασίας των συναδέλφων.
Εγώ όμως δεν αισθάνομαι ένοχος αφού τους ψηφίσατε. Καλή σας τύχη!Απο τον ποιο ψηλά μέχρι τον ποιο χαμηλά.
Το γραφείο της ΠΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ στην Κάννιγγος το βρίσκω κλειστό όταν πηγαίνω και μου είπαν ότι έχει ανοίξει και δεύτερο και ότι θέλεις να ρωτήσεις ή να βρείς κάποιον απο το ΔΣ να πας Καρόλου 1.
Τώρα απο δω και στο εξής όλα κυλούν ρολόι αφού ξέρουν τα προβλήματα μας θα τα λύσουν γρήγορα.
Δυστυχώς - Ευτυχώς η παράταξη μας να πάει καλά και ο εαυτός μας, διότι έχει πάψει τώρα να υπάρχει πιστεύω αλλά μόνο προσωπικά οφέλη- συμφέροντα.
Καλό Καλοκαίρι  !!!

2 σχόλια:

  1. Τζίμη είσαι φάουλ. Η ταξική συνείδηση δεν προβλέπει ότι το Σωματείο χορηγεί τσουρέκια και αυγά.Παλεύει για όσα χάθηκαν σε 5 χρόνια απο θλιβερές πλειοψηφίες,αγωνίζεται για τους εργαζόμενους.
    Η τόσο σκληρή επίθεση σε ένα νέο ΔΣ, που εκλέχτηκε μόλις 1 μήνα πριν,επειδή δεν...έφερε τσουρέκια,στερείται λογικής και υπόστασης.
    Όσον αφορά το αν οι συνδικαλιστές είναι στην Κάνιγγος ή στην Καρόλου, εγώ τους προτιμώ στο δρόμο και να τρέχουν όλη μέρα.Γιατί και η ΠΟΣ στην Κάννιγγος είναι και μάλιστα σφίζει απο ζωή κάθε μέρα, αλλά τα αποτελέσματα τους είναι ελάχιστα.Θεωρώ ότι όλα αυτά γίνονται γιατί σε κάποιους δεν άρεσε το αποτέλεσμα των εκλογών και βαράνε επικοινωνιακά μέσα στα τρένα επειδή λέει δεν είναι όλοι οι εκλεγμένοι πάνω στα τρένα.
    Φυσικά το ότι απο όσους είναι στο Προεδρείο της ΠΟΣ που υπογράφει τις Συμβάσεις και καθορίζει το μέλλον τους,μόνο ΕΝΑΣ πάνω στα τρένα, τους διαφεύγει.
    Θεωρώ λοιπόν πως είσαι φάουλ και στο λέω εγώ ένας φίλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και εγω θα προτιμουσα εφοσον λες οτι εισαι "φιλος" να απαντας επωνυμα στο σχολιο κ οχι σαν ανωνυμο σαλιγκαρι. Ανωνυμα κ φιλος δεν συναδουν μεταξυ τους ωστε να θιχτηκες τοσο πολυ για την δικη μου "ακληρη επιθεση" κατα του Δ.Σ!!!!!! Δημητρης Κασκαντιρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή