Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

Νέα συνεργασία στα εμπορικά για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ

H πρωτοπόρος ελληνική εταιρεία του κλάδου logistics SARMED, ανακοινώνει σήμερα, τη συνεργασία της με τη σύγχρονη βιομηχανία τροφίμων Ε.Ι. Παπαδόπουλος Α.Ε αναλαμβάνοντας τη μεταφορά συγκεκριμένης κατηγορίας προϊόντων της εταιρείας από και προς την περιοχή της Θεσσαλονίκης με την χρήση του σιδηροδρομικού δικτύου.Η συγκεκριμένη ενέργεια, έρχεται σε συνέχεια της στρατηγικής συνεργασίας της SARMED με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ γεγονός το οποίο,
εκτός από το περιβαλλοντικό όφελος που προσφέρει στις δύο συνεργαζόμενες εταιρίες, μειώνει σημαντικά και το κόστος μεταφοράς στον άξονα Αθήνας- Θεσσαλονίκης.
H εταιρεία SARMED, έπειτα από πολυετή παρουσία στην ελληνική αγορά, έχει καταφέρει να κατακτήσει ηγετική θέση στον κλάδο των 3PL και των Μεταφορών δημιουργώντας ένα διευρυμένο χαρτοφυλάκιο που την εμπιστεύεται για τις υπηρεσίες της. Με την παρούσα συνεργασία η SARMED προσθέτει ακόμη έναν αξιόλογο συνεργάτη από τον κλάδο των Τροφίμων.
O Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας SARMED, Γιάννης Σαραντίτης δήλωσε σχετικά: «Το γεγονός ότι μια ηγέτιδα εταιρεία από τον κλάδο των Τροφίμων, επιλέγει υπηρεσίες που προσφέρουμε, επιβεβαιώνει την ισχυρή θέση μας στον κλάδο των logistics, ενισχύοντας έτσι την αποφασιστικότητα και τη δέσμευση μας για διαρκή αναβάθμιση και βελτίωση των παρεχόμενων καθετοποιημένων υπηρεσιών μας. Η SARMED διαθέτει το όραμα, τη θέληση και την ικανότητα, να επιτύχει τους στρατηγικούς στόχους που θέτει, μέσα από τη διεύρυνση του χαρτοφυλακίου των υπηρεσιών της και του πελατολoγίου της».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου