Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Η προκήρυξη των εκλογών για το Σωματείο μας

Συνάδελφοι,
Στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου μας που πραγματοποιήθηκε τη Μ.Τρίτη 7/4/2015στη Λάρισα, αποφασίστηκε ο ορισμός των ημερομηνιών που θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές για την ανάδειξη εκπροσώπων στα όργανα του Σωματείου. Οι εκλογές θα γίνουν 12 και 13 Μαΐου 2015.
Συγκεκριμένα στις 12/5/2015 θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη και
στις 13/5/2015 Αθήνα, Θεσσαλονίκη και σε όλα τα υπόλοιπα γραφεία (Αλεξανδρούπολη, Δράμα, Βόλο, Λάρισα, Λιανοκλάδι, Πάτρα).
Ημερομηνία κατάθεσης υποψηφιοτήτων: ΠΕΜΠΤΗ 30/4/2015, ώρα: 14.00’ στα γραφεία του Σωματείου μας στον Πειραιά (Ομηρ.Σκυλίτση 19).
Σύμφωνα με το άρθρο 20 την ευθύνη για τη διεξαγωγή των εκλογών την έχει η παρακάτω τριμελής Εφορευτική Επιτροπή της έδρας (Αθήνα).


Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ:

ΕΒΕΡΚΙΑΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΒΑΡΝΕΛΗΣ ΠΑΥΛΟΣ
ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου