Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Λάσπη , λάσπη , λάσπη ...στον ανεμιστήρα απο ΔΑΚΕ και ΠΑΣΚ Έλξης

ΔΑΚΕ και ΠΑΣΚ Έλξης , ΚΑΤΑΡΕΟΥΝ και συνεχίζουν να προκαλούν την νοημοσύνη των μηχανοδηγών. Το νέο παραμύθι μετά τα όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν για την συνέλευση του Λειανοκλαδίου είναι ότι εκπρόσωποι της +ΣυνΕξέλιξης είπαν στο ΜΑΙ ότι μετά τις εκλογές του Σωματείου, θα έχουν ρόλο στην αξιολόγηση Διευθυντών και μηχανοστασιαρχών ! Φυσικά ΠΟΤΕ δεν ειπώθηκε κάτι τέτοιο απο κανένα απο τους εκπροσώπους της +ΣυνΕξέλιξης. 
Δυστυχώς ΔΑΚΕ και ΠΑΣΚ Έλξης έχουν επιλέξει
τον δρόμο του κατήφορου , απέδητοι....
Εμείς θα πούμε ένα. Το γεγονός του ότι οι συνελεύσεις καταγράφονται ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ.
Ας φροντίσουν ορισμένοι φεύγοντας να θυμηθούν να αφήσουν τις κόπιες απο τα βίντεο των συνεδριάσεων στα γραφεία του Σωματείου. Γιατί θα έχουμε να πούμε και να ΔΟΥΝ οι μηχανοδηγοί πολλά.(όχι απαραίτητα απο το Διαδίκτυο).Θυμίζουμε δε ότι πρακτικά απο τις συνεδριάσεις των τελευταίων 10 χρόνων ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ !!!!

Αντιλαμβανόμαστε πλήρως τον πανικό των εκπροσώπων των ΔΑΚΕ και ΠΑΣΚ όταν πληροφορήθήκαν κατά την διάρκεια της συνέλευσης  την ΑΝΑΒΟΛΗ του Διοικητικού Συμβουλίου της ΤΡΑΙΝΟΣΕ που προέβλεπε την επέκταση (για άλλους 3 μήνες) της Σύμβασης του κ. Ρετσινά. (του συνταξιούχου κ. Ρετσινά).

Άλλωστε το θέμα της παραμονής του εν λόγω Διευθυντή (γνωστού για τις πρακτικές του) παίχτηκε πολύ απο ΔΑΚΕ και ΠΑΣΚ που θέλουν να τρομοκρατούν μηχανοδηγούς στο όνομα ενός ...συνταξιούχου . Σε μια σύμβαση που αν ανανεωθεί θα αποτελεί ΠΟΛΙΤΙΚΟ σκάνδαλο.

Είναι γνωστό επίσης σε όλους τους μηχανοδηγούς ποιοι στήριξαν και στηρίζουν Διευθυντές. 
ΔΑΚΕ και ΠΑΣΚ Έλξης.

Αυτό που κρύβουν όμως είναι τα κυκλώματα εργασίας που έχει εκπονήσει ο εν λόγω Διευθυντής και θέλει να τα εφαρμόσει μετά τις εκλογές του Σωματείου.
Σε αυτήν την καταγγελία της +ΣυνΕξέλιξης , έκαναν ότι δεν άκουσαν οι εκπρόσωποι των ΔΑΚΕ και ΠΑΣΚ Έλξης.Μάλλον γιατί έχουν συμφωνήσει και οι ίδιοι σε αυτά.

Αυτό όμως που ακούστηκε μέχρι την Καρόλου , ήταν η άποψη εκπροσώπου της +ΣυνΕξέλιξης. 
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΑΝΕ να τα ξεχάσουν απο τις 14 Μάη και μετά, αυτοί που εξευτέλισαν τον κλάδο μας τα τελευταία 3 χρόνια.

Το βίντεο υπάρχει. Αν τολμάτε ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΕΙΣΤΕ και την συνέλευση στο ΜΑΙ.

Το στέκι της έλξης θα ΑΝΑΡΤΉΣΕΙ τα πραγματικά γεγονότα των όσων διαδραματίστηκαν στις συνελεύσεις. Ένα προς ένα, σύντομα.



1 σχόλιο:

  1. Κάπελα ένα κιλό κρασί και ενα τελάρο πορτοκάλια. Καραναστάσης Γιάννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή