Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Έχουν χάσει τον έλεγχο στην Δημοκρατική Συμπαράταξη. Νέα ανακοίνωση- καταγγελία

Δεν εξηγείται αλλιώς η παραληρηματική τους ανακοίνωση. Το στέκι της έλξης όπως πάντα την δημοσιεύει παρά το ότι δεν μας εστάλη. Αυτό που διαπιστώνουμε είναι ότι η άλλοτε ΠΑΣΚ έχει χάσει πλήρως τον έλεγχο.Ποτέ στο παρελθόν δεν είχαμε διαβάσει ανακοινώσεις σαν τις 2 τελευταίες απο μια παράταξη που θέλει να λέγετε προοδευτική. Διαβάζουμε :
Συνάδελφοι Μηχανοδηγοί,
Συμμετέχοντας στις διαδικασίες των 

Γενικών Συνελεύσεων, εν όψει των εκλογών του Σωματείου μας, πρώτη φορά στα χρονικά διακρίνουμε ανθρώπους που προσπαθώντας να εντυπωσιάσουν, χρησιμοποιούν όλα τα μέσα, προκειμένου να κερδίσουν έστω και μία ψήφο.
Γνωρίζουμε ανθρώπους καιροσκόπους, που ηγούνται ψηφοδελτίου , ν’ απειλούν  και να χρησιμοποιούν όλα τα ψεύδη, τάζουν και λασπολογούν και περιμένουν την επόμενη μέρα ,πως θα πάρουν το σωματείο στα χέρια τους, για ίδιον όφελος!
Διακρίνω συναδέλφους,  που στο παρελθόν αντιδρούσαν στη βόρεια Ελλάδα, επειδή κατορθώσαμε να κρατήσουμε τους συναδέλφους Μηχανοδηγούς, στη γραμμή της Φλώρινας στα σπίτια τους, ενώ αυτοί ζητούσαν να τους κατεβάσουν στο Μ.Θ.δηλ. να πηγαίνουν διανυκτερεύσεις στην πόλη της Φλώρινας, ενώ οι ντόπιοι να είναι μακριά από τις οικογένειές τους. Σήμερα αυτοί οι ίδιοι συμμετέχουν,  χωρίς ντροπή, στο ίδιο ψηφοδέλτιο «εσώγαμπροι», με αυτόν που κυνηγούσαν.
Ένας αρχηγίσκος που τον αποκαλούν (Γκαίμπελς), ποιός ο λόγος! συνεχώς προκαλεί με απειλές της επομένης των εκλογών! Δημιουργεί εσκεμμένες αρνητικές καταστάσεις, συμπεριφέρεται απρεπώς αναφερόμενος επί προσωπικού σε όσους μιλήσουν, αποφεύγει να μιλάει επί θεμάτων που αφορούν τον κλάδο, κάνει συνεχώς προσωπικές επιθέσεις, αναφέρει ότι έχει φακελώσει τον προϊστάμενο του στην Αθήνα, ότι 14 του Μάη θα τον κατεβάσει στη θέση του Μηχανοδηγού!
Στην έδρα του Λιανοκλαδίου άσκησε κριτική σε συνάδελφο, επειδή ψήφισε θετικά τον απολογισμό της τριετίας. Όταν ο συνάδελφος του ζήτησε τον λόγο για την κριτική, αυτός τον απεκάλεσε «λαμόγιο». Ο 62άχρονος συνάδελφος, τον οποίο αποπήρε από την πρώτη στιγμή που μπήκε στην αίθουσα, επειδή χαιρετούσε τους επισκέπτες, αντέδρασε επ’ αυτού και καταβάλαμε προσπάθεια να τον ηρεμήσουμε. Σκοπιμότητα και καθόλου σεβασμός !
Στο δικαίωμα της κάθε παράταξης να επιλέγει και να χαρακτηρίζεται, επεμβαίνει με διάφορους χαρακτηρισμούς , σχολιάζοντας και κριτικάροντας , ακόμα και γελοιοποιώντας  τις επιλογές ,αλλά και τους εκπροσώπους!
Ένας  βέβαια από αυτούς (σωτήρες), κάνοντας προσωπική επίθεση στον εκπρόσωπο της ΑΣΚΕ, τον απείλησε λέγοντάς του ότι: «θα σε πηγαίνω γαμι@ντας, μέχρι την Αθήνα».
Είναι λυπηρό συνάδελφοι, ενώ επιλέγεις να ενταχθείς σε νέα συνδικαλιστική σκέπη, να λειτουργείς σαν τους «Γεννίτσαρους» επί τουρκοκρατίας!
ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ!

1 σχόλιο:

  1. Καλημέρα!
    Να θυμάστε πως κάποτε, θα μας πούνε και μ@λ@κες!
    https://www.youtube.com/watch?v=nVMmRuczWC0

    ΑπάντησηΔιαγραφή