Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

ΠΕΠΕ : Επίλυση τοπικών προβλημάτων

Όπως ενημερωθήκαμε επιλύθηκαν κάποια απο τα πολλά προβλήματα στα τοπικά μηχανοστάσια.

Αναλυτικότερα στο ΜΑΙ μετά απο χρόνια θα έχουμε πόσιμο νερό καθώς
χτες έφτασε ο ψύκτης που θα τοποθετηθεί στην αίθουσα αναμονής, ενώ άλλος ένας ψύκτης θα παραληφθεί εντός της εβδομάδας στην Αλεξανδρούπολη και ένας θα τοποθετηθεί στο αεροδρόμιο.


Επίσης απο 1η Αυγούστου επανέρχεται ο καθαρισμός στο μηχανοστάσιο Δράμας (είχε σταματήσει εδώ και μερικούς μήνες).
Στην Λάρισα προχωρά η ανακαίνιση της αίθουσας (αγοράστηκαν τα απαιτούμενα έπιπλα).

Το επόμενο διάστημα θα γίνουν και ενέργειες για τα υπόλοιπα μηχανοστάσια που υπάρχουν εκκρεμότητες που δυσκολεύουν την καθημερινότητα του προσωπικού.
Οι τοπικοί συνδικαλιστές μπορούν να επικοινωνούν με το ΔΣ της ΠΕΠΕ για να αναφέρουν τα προβλήματα και κατόπιν να γίνονται προσπάθειες για την επίλυση τους.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι για την επίλυση των θεμάτων σημαντική είναι και η βοήθεια των συναδέλφων στην ΔΙΚΑΜ στην Καρόλου που προσπαθούν καθημερινά να ικανοποιήσουν τα αιτήματα μας, τους οποίους και ευχαριστούμε δημόσια.
Τέλος απο τα οξύμορα κ παράδοξα που ζούμε, είναι ότι συνομιλώντας με τον συνάδελφο που θα τοποθετήσει τον ψύκτη, μας είπε με παράπονο πως ενώ είναι τεχνικό προσωπικό εδώ και χρόνια στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ακόμα έχει την ειδικότητα του διοικητικού υπαλλήλου!

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου