Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015

Δεν μπαίνουν στο νομοσχέδιο συνταξιοδοτικό και φορολόγηση αγροτών


Δε θα συμπεριληφθούν στο νομοσχέδιο της Τετάρτης οι ρυθμίσεις για τις πρόωρες συνταξιοδοτήσεις και η αύξηση της φορολογίας των αγροτών, όπως ανακοινώθηκε από το Μέγαρο Μαξίμου. Η είδηση έρχεται να επιβεβαιώσει
τον αναπληρωτή υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλη Αποστόλου που είχε πει νωρίτερα πως εξετάζονται ισοδύναμα για τους αγρότες ενώ μάλλον αποκλείει και την πιθανότητα διαρροών από τη Νέα Δημοκρατία.


Αποστόλου: Αναζητούνται ισοδύναμα για τους αγρότες

Πριν την ανακοίνωση της εξαίρεσης του συνταξιοδοτικού και της επιπλέον φορολόγησης των αγροτών, ο Βαγγέλης Αποστόλου σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ - ΜΠΕ είχε αφήσει να εννοηθεί πως εξετάζονται εναλλακτικές. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου