Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

Τέμπη: Εισαγγελική παρέμβαση για το ατύχημα στη σιδηροδρομική σήραγγα.

Επείγουσα προκαταρκτική εξέταση διέταξε η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Λάρισας, σχετικά με το ατύχημα που σημειώθηκε την περασμένη Πέμπτη, 9 Ιουλίου, στη σιδηροδρομική σήραγγα στην κοιλάδα των Τεμπών, με αποτέλεσμα να εκτροχιαστούν δύο βαγόνια εμπορικής αμαξοστοιχίας που μετέφεραν εύφλεκτα υλικά και να προκληθεί πυρκαγιά.


Την εισαγγελική παρέμβαση προκάλεσε το γεγονός ότι δεν λειτούργησε το σύστημα πυρόσβεσης της σήραγγας γιατί δεν είχε νερό, όπως κατήγγειλε και η Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος. Με την εξέταση θα διερευνηθεί εάν υπήρξε κίνδυνος κατά ανθρώπινης ζωής, ένα αδίκημα, το οποίο εφόσον στοιχειοθετηθεί, είναι σε κακουργηματικό βαθμό.

Η εισαγγελική έρευνα είναι ανεξάρτητη από τα πορίσματα που θα εκδοθούν από τις αρμόδιες Αρχές και τις υπηρεσίες, οι οποίες ερευνούν τις συνθήκες εκτροχιασμού των βαγονιών και της πυρκαγιάς.

Πηγή: newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου