Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

Επανακρατικοποίηση των αγγλικών σιδηροδρόμων η πρώτη υπόσχεση που έδωσε ο νέος ηγέτης των Εργατικών

Ο νέος ηγέτης των Εργατικών, Τζέρεμι Κόρμπιν υποσχέθηκε να προχωρήσει στην κρατικοποίηση των σιδηροδρόμων και στη δημιουργία του «Σιδηρόδρομου του Λαού», αν το κόμμα του εκλεγεί πρώτο στη Βρετανία.Μέχρι το 2025 και με το τέλος των συμβάσεων παραχώρησης θα έχει επανακρατικοποιηθεί το μεγαλύτερο μέρος των γραμμών.
Όπως μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, στην πρώτη του ανακοίνωση από τότε που αναδείχθηκε στην ηγεσία των Εργατικών, ο αριστερός πολιτικός ανέφερε ότι
οι διάφοροι σιδηρόδρομοι που αδειοδοτούνται σήμερα σε ιδιώτες, θα μετατραπούν σε ιδιοκτησία του κράτους, μετά από την χρονική λήξη της άδειας του κάθε ενός, σύμφωνα με αναφορές στα ΜΜΕ.
«Γνωρίζουμε ότι υπάρχει συντριπτική υποστήριξη από τους Βρετανούς πολίτες για ένα Σιδηρόδρομο του Λαού, με καλύτερες και πιο αποτελεσματικές υπηρεσίες, ολοκληρωμένο με το σωστό τρόπο και με πιο δίκαιες τιμές», δήλωσε ο κ. Κόρμπιν.

metaforespress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου