Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

TΡΑΙΝΟΣΕ: Χάκερ πίσω από το συμβάν με το πορνό στον σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας

Για επίθεση χάκερ κάνει λόγο η ΤΡΑΙΝΟΣΕ σε ανακοίνωσή της με αφορμή καταγγελίες ότι στον σταθμό του Προαστιακού «Δουκίσσης Πλακεντίας» προβλήθηκε... πορνό. 

Όπως τονίζεται, «η ΤΡΑΙΝΟΣΕ,  ερευνά συμβάν το οποίο σύμφωνα με σχετικές αναρτήσεις σε ιστοσελίδες, φέρεται να έλαβε χώρα στο σταθμό «Δουκίσσης Πλακεντίας» του Προαστιακού, με την
προβολή παράνομου περιεχομένου από οθόνη ενημέρωσης δρομολογίων». 


Η εταιρεία αναφέρει πως «σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, το πιθανότερο σενάριο είναι νεαρός χάκερ να “ανέβασε” εικόνα (επιφάνεια εργασίας υπολογιστή) για μερικά δευτερόλεπτα σε μια και μόνο οθόνη του σταθμού, και όχι βίντεο, παράνομου υλικού, προκειμένου να το τραβήξει φωτογραφία και στη συνέχεια να το αναρτήσει στο διαδίκτυο (social media), για να κάνει κάποιου είδους φάρσα. Σε καμία περίπτωση δεν προβλήθηκε σε σταθμούς του Προαστιακού Σιδηροδρόμου ταινία ακατάλληλου περιεχομένου ούτε υπήρξε καμία παραβίαση στα ηλεκτρονικά συστήματα ενημέρωσης των δρομολογίων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και ούτε έγινε αντιληπτό κάτι τέτοιο από επιβάτες ή προσωπικό των σταθμών. Πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό, που έστησε όπως όλα δείχνουν νεαρός φαρσέρ, του οποίου τα ηλεκτρονικά ίχνη έχουν ταυτοποιηθεί, σε μία και μόνο οθόνη ενημέρωσης».

Και καταλήγει η ανακοίνωση: 

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα ασκήσει κάθε νόμιμο δικαίωμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου