Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Έγινα προϊστάμενος μετά απο (πλειοψηφική)συμφωνία παρατάξεων.....

Απίστευτη δημόσια τοποθέτηση απο μηχανοστασιάρχη-συνδικαλιστή της ΠΑΣΚ! Μια δημόσια τοποθέτηση που καταδεικνύει το πως έχει στηθεί ο υπηρεσιακός μηχανισμός στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ και δικαιώνει όσους κάνουν λόγο για σκληρό κομματικό μηχανισμό που δημιουργεί συνεχώς ζητήματα και προωθεί την ανισοκατανομή και διάκριση μεταξύ του προσωπικού υπέρ συγκεκριμένων συμφερόντων. 
Μετά την δημόσια αυτή τοποθέτηση, η Διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα πρέπει να
μας εξηγήσει τι ακριβώς συνέβη στις κρίσεις του Μαΐου του 2014.

Διαβάστε την τοποθέτηση του συναδέλφου Ναθαναηλίδη απο το ΜΘ που στο άγχος του να απαντήσει στο στέκι της έλξης έκανε την μεγάλη πατάτα.

Αφού το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας μας, κάνει παρατηρήσεις στο στέκι της έλξης για τον τρόπο που παρουσιάζει τα θέματα και μας εμπλέκει σε σενάρια που ο ίδιος βγάζει απο το μυαλό του,δέχεται απο την διαχειριστική μας ομάδα την εξής ερώτηση : 

Συνάδελφε Ναθαναηλίδη εσύ διαγωνίστηκες όταν προήχθης το 2014; Δεν μας αρέσει να κάνουμε διάλογο στα social media και δεν θα συνεχίσουμε. Αλλά σε παρακαλούμε μην μας προκαλείς και μάλιστα μην προσπαθείς να μας μπλέξεις σε σενάρια που δεν σε τιμούν. Ακόμα άλλωστε οι μηχανοδηγοί περιμένουν να ζητήσεις συγνώμη δημόσια για αυτά που έγραψες περί πλαστών πτυχίων.

Και απαντά : 

 Θέλεις ν' απαντήσω 'άγνωστε "αγαπημένε", που κρυμμένος και ασφαλής στην ανωνυμία σου προκαλείς.Να καταλάβω πόσα θέλεις να μάθεις, γι' αυτό ρωτάς! Το 2014 πράγματι μετείχα στις κρίσεις και κρίθηκα κατάλληλος στην θέση του τμηματάρχη! όχι του προϊσταμένου υπηρεσίας, όπως θα έπρεπε! Αυτή ήταν και η συμφωνία των παρατάξεων, κατά πλειοψηφία, στο Δ.Σ. της ΠΕΠΕ. Τα προσόντα μου, άν γνωρίζεις, ήταν περισσότερα όλων και τυπικά και ουσιαστικά!!! Η θέση που κατείχα έως τότε, ήταν από 15/01/2004.

Εμείς έχουμε απλά μείνει έκπληκτοι απο την κυνικότητα και την ξεδιαντροπιά συνδικαλιστικών στελεχών.

Αλήθεια η Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών θα πάρει θέση για το θέμα ;;
Ή μήπως η ΠΑΣΚ θα το κουκουλώσει και αυτό ;

To στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

Υ.Γ. 
Φυσικά να σημειώσουμε ότι το ΔΣ της ΠΕΠΕ δεν συνεδρίασε ΠΟΤΕ για να συμφωνήσει για προαγωγές.
Προφανώς αυτές οι συναντήσεις γίνονταν σε χώρους που συμμετείχαν μόνο συγκεκριμένες παρατάξεις και λαμβάνονταν αυτές οι αποφάσεις.



1 σχόλιο: