Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

Μήνυμα υπέρ του σιδηρόδρομου στη Μεσσηνία έστειλαν συνταξιούχοι σιδηροδρομικοί (βίντεο)

Συγκηνιτική προσπάθεια απο συνταξιούχους συναδέλφους μας...
Πρώην σιδηροδρομικοί της Μεσσηνίας που είτε έχουν πάρει σύνταξη, είτε έχουν μεταταχθεί σε άλλες υπηρεσίες, ταξίδεψαν χθες στις 7.30 το βράδυ, με το τρένο από την Καλαμάτα στη Μεσσήνη για το πανηγύρι.Οπως επεσήμαναν ο
αντιδήμαρχος Μεσσήνης Τάσος Τσερπές και ο δημοτικός σύμβουλος Καλαμάτας Δημήτρης Φαββατάς, στόχος της κίνησης αυτής ήταν να στείλουν μήνυμα στήριξης για την επαναδρομολόγηση του τρένου στο νομό και ιδιαίτερα στην προαστιακή γραμμή Καλαμάτας - Μεσσήνης. Και παρατήρησαν ότι σε αυτή την προσπάθεια ουσιαστική αναμένεται η συμβολή των δύο δημάρχων. 




Διαβάστε το άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ http://www.eleftheriaonline.gr

1 σχόλιο:

  1. Ο αντιδήμαρχος Μεσσήνης Τάσος Τσερπές όπως αναφέρεται στο άρθρο δεν είναι μόνο αντιδήμαρχος, αλλά μεταταγμένος σιδηροδρομικός πρώην Τεχνίτης στο Μηχανοστάσιο Καλαμάτας που παρά τη μετάταξή του η καρδιά και η ψυχή του όπως και των υπολοίπων συναδέλφων που μετατάχθηκαν παραμένουν στο σιδηρόδρομο.
    Τάσο συγχαρητήρια και σε ΄σένα που πρωτοστατείς αλλά και στου υπόλοιπους συναδέλφους της σιδηροδρομικής οικογένειας που πριν λίγα χρόνια είμαστε όλοι μέλη της.
    Αν και δεν αισιοδοξώ για το αποτέλεσμα σας αξίζουν πολλά πολλά μπράβο για το ήθος και την ανιδιοτελή προσπάθειά σας.

    Γιώργος Πρώιμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή