Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

To αίτημα των ΔΑΚΕ - ΠΑΣΚ Έλξης γίνεται (αυτονόητα) δεκτό....

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε και μιας και η ΔΑΚΕ Έλξης και η ΠΑΣΚ Έλξης αναπαράγει τις απόψεις που λένε ότι η ΠΕΠΕ (ως μεγάλο Σωματείο)θα πρέπει να ζητήσει την διερεύνηση των θεμάτων που έχουν προκύψει με οφειλές στα εκδοτήρια και εμπλοκή
πρώην και νύν σιδηροδρομικών σε αυτές (και συγγενικών τους προσώπων),καθώς το Σωματείο των μηχανοδηγών έχει έννομο συμφέρον (για την πορεία της Εταιρείας)στην επόμενη συνεδρίαση (μέσα στον Οκτώβριο) θα μπεί προς συζήτηση το θέμα.

Απο ότι μαθαίνουμε η πρόταση που θα τεθεί σε συζήτηση και ψηφοφορία αφορά την εξώδικη πρόσκληση για να δώσει η Διοίκηση της  ΤΡΑΙΝΟΣΕ εξηγήσεις για το θέμα με τα εκδοτήρια και αν έχουν χαθεί πόροι απο την εταιρεία αλλά και αν εμπλέκονται συνδικαλιστές ή συγγενικά τους πρόσωπα σε τέτοιες περιπτώσεις(απώλειας εσόδων).

Ελπίζουμε και η ΠΟΣ να ακολουθήσει την ίδια τακτική και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας να βάλει το θέμα στην ημερήσια διάταξη της επόμενης συνεδρίασης της Ομοσπονδίας.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

1 σχόλιο:

  1. Ορισμένοι δεν έχετε το Θεό σας.Σας έριξε 10 χρόνια η ΝΔ στο ασφαλιστικό (μαζί με Σύριζα κτλπ)και τρέχετε πάλι να χτυπάτε παλαμάκια στους υποψηφίους αρχηγούς που θα σας σώσουν.
    Δείτε χτες το δελτίο του ΑΝΤ1 κορυφαίους συνδικαλιστές της ΔΑΚΕ να βαράνε παλαμάκια στον τζίτζι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή