Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

H Deutshe Bahn σχεδιάζει μεγάλες περικοπές προσωπικού

Ο γερμανικός οργανισμός σιδηροδρόμων Deutshe Bahn σχεδιάζει να εφαρμόσει μέτρα δραστικής μείωσης των δαπανών, συμπεριλαμβανομένης και της περικοπής χιλιάδων θέσεων εργασίας, ανέφεραν καλά πληροφορημένες πηγές στο Reuters.

Σύμφωνα με τα σχέδια της γερμανικής εταιρείας προβλέπεται να εξαλειφθούν περίπου 5.000 θέσεις εργασίας, μόνο στο τμήμα μεταφοράς εμπορευμάτων.
Η κρατικά ελεγχόμενη εταιρεία εργάζεται με την συμβουλευτική McKinsey πάνω στα σχέδια, τα οποία αναμένεται να ολοκληρωθούν τον Δεκέμβριο και να λάβουν έγκριση από το εποπτικό συμβούλιο.
Η Deutsche Bahn αρνήθηκε να επιβεβαιώσει τα σχέδια. «Είναι ιδέες τις οποίες επεξεργαζόμαστε και δεν έχει συμφωνήσει σε αυτές το συμβούλιο, οπότε δεν θα κάνω κάποιο σχόλιο», ανέφερε ο εκπρόσωπος.
Τα λειτουργικά κέρδη της Deutsche Bahn κατέγραψαν πτώση περίπου 6% την περασμένη χρονιά, υποχωρώντας στα 2,1 δισ. ευρώ.
Metaforespress.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου