Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017

Στις 9 Νοεμβρίου συνεδριάζει η Επιτροπή για την Ασφάλεια του Σιδηροδρομικού Δικτύου


Την ερχόμενη Πέμπτη 9 Νοεμβρίου θα συνεδριάσει για 2η φορά, η Επιτροπή για την ασφάλεια του σιδηροδρομικού δικτύου στο Υπουργείο Μεταφορών. Στην πρώτη συνεδρίαση είχε ζητηθεί απο τους συμμετέχοντες να 
στείλουν υπόμνημα με τις θέσεις τους και τις προτεραιότητες που πρέπει να υπάρξουν στις παρεμβάσεις στο σιδηροδρομικό δίκτυο για την  ενίσχυση της ασφάλεια της κυκλοφορίας.

Το Σωματείο το οποίο είχε συμμετέχει στην Επιτροπή με τον Πρόεδρο Γενιδούνια Κώστα και με αναπληρωματικό τον Γενικό Γραμματέα Τουρλή Βασίλη είχε στείλει υπόμνημα τοποθετώντας ως πρώτη προτεραιότητα την λήψη μέτρων στις 11 παρακαμπτηρίους που υπάρχουν στο δίκτυο, μέχρι την ολοκλήρωση των έργων σηματοδότησης και τηλεδιοίκησης, και είναι καθηλωμένες εδώ και πολλά χρόνια καθώς και στην άμεση έναρξη εργασιών για την  αποκατάσταση των ζημιών στις γαλαρίες (επικοινωνία,φωτισμός κτλπ).
Στην Επιτροπή συμμετέχουν εκπρόσωποι απο όλες τις εταιρείες του Ομίλου ΟΣΕ και εκπρόσωπος της ΠΟΣ ενώ οι συνεδριάσεις γίνονται υπό την εποπτεία του Γ.Γραμματέα του Υπουργείου Μεταφορών και Υποδομών κ. Α.Βούρδα, ο οποίος είχε τονίσει ότι η Επιτροπή θα έχει ουσιαστικό ρόλο και θα παρακολουθείται στενά η διεκπαιρέωση των αποφάσεων της.

Το στέκι της έλξης- Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου