Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017

Αλλαγή των δρομολογιακών χρόνων έχει ζητήσει το Σωματείο των μηχανοδηγών


Για άλλη μια φορά,πριν δέκα μέρες το Σωματείο των μηχανοδηγών με γραπτή του επιστολή ζήτησε απο την ΤΡΑΙΝΟΣΕ την αλλαγή των δρομολογιακών χρόνων στα αρτηριακά τρένα, λόγω των βραδυποριών στο δίκτυο,αλλά και της μόνιμης βραδυπορίας μεταξυ Παλαιοφαρσάλου- Θεσσαλονίκης (στις ηλεκτράμαξες). 

Οι μηχανοδηγοί αλλά και το προσωπικό κίνησης γίνονται αποδέκτες συνεχών διαμαρτυριών απο επιβάτες για τις καθυστερήσεις, οι οποίες όμως είναι αναπόφευκτες.
Μάλιστα το τελευταίο διάστημα έχουν αυξηθεί  κατακόρυφα και οι έλεγχοι ταχυτήτων σε όλα τα τρένα και συνάδελφοι διαμαρτύρονται - δίκαια - για τους δρομολογιακούς χρόνους στα αρτηριακά τρένα.
Το Σωματείο μας θα απευθυνθεί και στην ΡΑΣ για το θέμα καθώς δεν είναι δυνατό να συνεχιστεί η κατάσταση αυτή.
 Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ οφείλει όπως ελέγχει το προσωπικό έλξης - και πολύ καλά κάνει- ζητώντας αυστηρή τήρηση των ταχυτήτων, να έχει και αξιόπιστους δρομολογιακούς χρόνους σε όλα τα τρένα.
Οι μηχανοδηγοί είναι επαγγελματίες, ξέρουν τι πρέπει να κάνουν και το κάνουν, ενώ αγαπούν τον σιδηρόδρομο και δεν θέλουν να έρχονται σε αντιπαράθεση με το επιβατικό κοινό για ζητήματα που υπερβαίνουν τα καθήκοντα τους.


Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου