Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 2 Απριλίου 2018

Επιστολή ΠΕΠΕ για την έκδοση ταυτοτήτων (ηλεκτρονικό εισιτήριο) στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Επιστολή του Σωματείου μας στην Διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ
Κύριε Σύμβουλε,

Όπως γνωρίζετε εδώ και 3 μήνες βρίσκεται σε λειτουργία το ηλεκτρονικό εισιτήριο στα Μ.Μ.Μ. στην Αθήνα, ενώ σε κάποιους σταθμούς ήδη
κλείνουν οι πύλες εισόδου, με αποτέλεσμα το προσωπικό να μην μπορεί να έχει πρόσβαση στις εγκαταστάσεις ή στις αποβάθρες κατά την ανάληψη υπηρεσίας (πχ Αεροδρόμιο- σταθμοί Προαστιακού) καθώς δεν είναι εφοδιασμένο με ηλεκτρονική ταυτότητα που να του το επιτρέπει.
Παρακαλούμε όπως εξετάσετε το θέμα για την χορήγηση ταυτοτήτων στο προσωπικό, ενώ στα πλαίσια της συνεργασίας με τον ΟΑΣΑ, θα παρακαλούσαμε όπως εξετάσετε την δυνατότητα οι κάρτες του προσωπικού να μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλο το λεκανοπέδιο Αττικής.
Στην διάθεση σας για κάθε διευκρίνηση και πληροφορία.
                                       
                                             ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Π.Ε.Π.Ε.

   Ο Πρόεδρος                                       Ο Γενικός Γραμματέας
                 
 ΚΩΝ/ΝΟΣ ΓΕΝΙΔΟΥΝΙΑΣ                          ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥΡΛΗΣ                               


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου