Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2020

Αποχαιρετιστήρια επιστολή του συναδέλφου Ανδρέα Τσικρικά

 Αγαπητοί συνάδελφοι

Σήμερα είναι η τελευταία  ημέρα  για μένα πάνω στα τραίνα ύστερα από 37 χρόνια περίπου καθημερινής μου παρουσίας  στην εργασία. Από δω και πέρα  η ζωή μου αλλάζει, καθως σε λίγες
ημέρες και τυπικά εντάσσομαι στον χώρο των συνταξιούχων.  Τα συναισθήματά μου ανάμεικτα. 

Αφ ενός νοιώθω ευχαρίστηση  και ικανοποίηση γιατί έφθασα ως  εδώ και θα μπορώ να απολαύσω  οτι  μου ανήκει. Επί πλέον (τέρμα  ξυπνητήρια, τσακωμοί στα τραίνα, αγχος για την δουλειά.)  Αφ' ετέρου ομως  νοιώθω και  συγκίνηση γιατί αφήνω κάτι που αγάπησα και δέθηκα μαζί  του.(Τον σιδηρόδρομο και τους συναδέλφους)

   Γνώρισα πολλούς συναδέλφους από ολους τους κλάδους και συνεργάστηκα άψογα μαζί τους όλα αυτά τα χρόνια.

  Οι αναμνήσεις πολλές και ευχάριστες.

   Για όλα αυτά θέλω να ευχαριστήσω ολους τους συναδέλφους.(Δεν ξεχνώ ούτε και αυτούς που εχουν φύγει  με σύνταξη   ή  με μετάταξη).

  Θέλω να ευχηθώ σε όλους υγεία και δύναμη   και κουράγιο σε οσους συνεχίζουν να  εργάζονται.

 Με απέραντη εκτίμησή και πολύ σεβασμό  

    

         Τσικρικάς Ανδρέας

              Ελεγκτής  Κιατο_

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου