Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020

Επίσκεψη Νίκου Παππά σε αμαξοστάσια της ΟΣΥ. Αναξιοποίητα 270 λεωφορεία. Οι πολίτες δικαίως αγανακτούν

 
270 οχήματα μπορούν να βγουν άμεσα στον δρόμο με μικρές επιδιορθώσεις και την τοποθέτηση οδηγών. Πρόκειται για 170 λεωφορεία και 100 τρόλεϊ που περιμένουν στα αμαξοστάσια.

Άμεσα απαιτείται:
📍
Να ανακληθούν οι αποσπάσεις οδηγών και μηχανικών σε βουλευτικά και υπουργικά γραφεία για να βγουν στο δρόμο και έτοιμα οχήματα που κάθονται.
📍
Να επισκευαστούν οι μικροβλάβες στα 170 λεωφορεία και τα 100 τρόλεϊ.
📍
Να προκηρυχθεί διαγωνισμός με κανόνες ΑΣΕΠ, αντικειμενικα κριτήρια και διακομματικό έλεγχο για την πρόσληψη οδηγών.
📍
Να επανεκκινήσει ο -παγωμένος από τον κ. Καραμανλή- διαγωνισμός του ΣΥΡΙΖΑ για 750 νέα λεωφορεία.
Οι πολίτες αγανακτούν καθημερινά και δικαίως.

Ο συνωστισμός που παρατηρείται στα ΜΜΜ και συμβάλλει στην εξάπλωση της πανδημίας δεν αντιμετωπίζεται με τα ψεύδη του κ. Καραμανλή.
Η κυβέρνηση έχει επιλέξει, αντί της αξιοποίησης της περιουσίας του δημοσίου και του ανθρώπινου δυναμικού των αστικών συγκοινωνιών, καθώς και της προάσπισης του δημοσίου χαρακτήρα τους, την παραχώρηση μεταφορικού έργου στα ΚΤΕΛ, τα οποία κινούνται χωρίς να καλύπτουν τις προϋποθέσεις αστικής μετακίνησης, χωρίς ηλεκτρονικό εισιτήριο και τηλεματική. Χωρίς να διασφαλίζονται, δηλαδή, η ασφάλεια των επιβατών, τα έσοδα του δημοσίου και η υλοποίηση του έργου που έχουν αναλάβει.
Από τις σημερινές μας επισκέψεις στα αμαξοστάσια του ΟΣΥ στη Νέα Φιλαδέλφεια και την Πέτρου Ράλλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου