Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020

ΟΣΕ : Πλήρης αποκατάσταση της σιδηροδρομικής γραμμής Αθήνα – Θεσσαλονίκη και Παλαιοφάρσαλος -Καλαμπάκα

 Ο ΟΣΕ γνωστοποίησε ότι επήλθε πλήρης αποκατάσταση της σιδηροδρομικής γραμμής Αθήνα – Θεσσαλονίκη και Παλαιοφάρσαλος –Καλαμπάκα από τον «Ιανό». Συγκεκριμένα:

-Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στο υπόλοιπο τμήμα της γραμμής Καρδίτσα – Καλαμπάκα, το οποίο και δόθηκε σήμερα στην κυκλοφορία.

-Το πρόβλημα με την ηλεκτροκίνηση στο τμήμα Λιανοκλάδι – Παλαιοφάρσαλος αποκαταστάθηκε ήδη από την Τετάρτη 28/10 και πλέον τα δρομολόγια Αθήνα – Θεσσαλονίκη πραγματοποιούνται σε 4 ώρες.

«Ο ΟΣΕ ευχαριστεί το επιβατικό κοινό για την κατανόηση καθώς και τα συνεργεία που κατέβαλαν μεγάλες προσπάθειες για την αποκατάσταση του δικτύου», αναφέρει ο Οργανισμός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου