Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020

«Να κόψουμε τις συντάξεις για να πάρουμε λεωφορεία;»(video)

 

Μας έλλειψαν 5 χρόνια αυτές οι δηλώσεις. Η ΔΑΚΕ τι λέει; Όλα καλά;
Μπορεί χιλιάδες Αθηναίοι να συνωστίζονται καθημερινά σαν… σαρδέλες στα λεωφορεία για να πάνε στη δουλειά τους, όμως ο υπουργός Ανάπτυξης ξεκαθαρίζει πως η κυβέρνηση δεν μπορεί ν’ αγοράσει 1.000 λεωφορεία γιατί αν γίνει αυτό πρέπει να κοπούν οι συντάξεις.


«Τι θα τα κάνουμε μετά τα 1.000 λεωφορεία; Θα τα κάνουμε βόλτα στο Σύνταγμα; Ξέρετε πόσα δισεκοτομμύρια έχουμε μπει μέσα τα τελευταία 30 χρόνια στις αστικές συγκοινωνίες; Τι θέλετε; Να κόψουμε τις συντάξεις των ανθρώπων για να πάρουμε λεωφορεία;» και επειδή το κρεσέντο του λαϊκισμού του Άδωνη Γεωργιάδη δεν έφτασε στα επιθυμητά για τον ίδιο επίπεδα, συνέχισε: «Εγώ λέω να πάρουμε ένα εκατομμύριο λεωφορεία και για να βγει ο αριθμός θα κόψουμε τους μισθούς όλων των Ελλήνων».

1 σχόλιο:

  1. Ευτυχώς που ο σοφός λαός ψήφισε τους αρίστους και έστειλε τους λαϊκιστές στην αντιπολίτευση. Αλλά η τόση αριστεία μας έχει πέσει κομματάκι βαριά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή