Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020

Δελτίο Τύπου Σ.Σ. Λαρισαϊκός

Σήμερα ολοκληρώθηκε η διαδικασία αποκατάστασης του Τμήματος ΠΑΛΑΙΟΦΑΡΣΑΛΟΥ – ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ από τις ζημιές που υπέστη από την τελευταία θεομηνία ΙΑΝΟΣ και δόθηκε στην κυκλοφορία σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που είχε ανακοινωθεί.

 

Αυτό είναι το αποτέλεσμα της προσπάθειας των συναδέλφων μας του 3ου και 4ου Τμήματος Γραμμής καθώς ταυτόχρονα έλυναν τα όποια προβλήματα υπήρξαν και στον κεντρικό άξονα (Σ.Σ. ΠΑΛΑΙΟΦΑΡΣΑΛΟΥ – Σ.Σ.ΠΛΑΤΥ).

 

Οι συνάδελφοι του 3ου και 4ου Τμήματος Γραμμής με την υπερπροσπάθεια που κατέβαλαν, έδωσαν απάντηση στους κάθε λογής επικριτές για το τι υπηρεσίες μπορούν να προσφέρουν οι επαγγελματίες Σιδηροδρομικοί όταν δεν μπαίνουν εμπόδια στο έργο τους, παρά τη διαπιστωμένη έλλειψη προσωπικού. 

Πρέπει ακόμη να υπενθυμίσουμε ότι και η γραμμή Σ.Σ.ΣΤΥΛΙΔΑΣ – Σ.Σ.ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙΟΥ έχει ήδη δοθεί στην κυκλοφορία από τις 18/10/2020, αλλά ακόμα και σήμερα δεν κυκλοφορεί τρένο. 

Καλούμε τη Διοίκηση του ΟΣΕ να ξεκινήσει άμεσα διαδικασίες για προσλήψεις μόνιμου προσωπικού σε όλες τις ειδικότητες αιχμής (ΔΙΣΥΓ, ΔΙΣΗΣΗΚ, Δ.Κ.). 

ΓΙΑ ΤΟΝ Σ.Σ. «ΛΑΡΙΣΑΪΚΟΣ»

 

   Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                            Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ    

                   ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΣΙΚΑΛΑΚΗΣ                     ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΒΕΛΑΩΡΑΣ                                                                

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου