Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 11 Αυγούστου 2021

Έλλειψη αλληλεγγύης απο την ΟμοσποΝΔία Σιδηροδρομικών

Τουλάχιστο αρνητική εντύπωση προκαλεί σε όλους μας η έλλειψη  πρωτοβουλιών απο την λεγόμενη ΟμοσποΝΔία Σιδηροδρομικών για την ενίσχυση των πυρόπληκτων, την ώρα που για 9η συνεχή μέρα καίγεται η χώρα μας. Στις πυρκαγιές του 2018 η ΟμοσποΝΔία Σιδηροδρομικών, είχε εκδώσει Δελτίο Τύπου και είχε
ενισχύσει τους πυρόπληκτους στην Αττική με συμβολικό ποσό στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό.

 Σε μια περίοδο που η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ είναι το όπλο μας και η χώρα δοκιμάζεται,  το  ...συνδικάτο των σιδηροδρομικών θα έπρεπε να είχε συντονίσει την προσπάθεια και να κατευθύνει τα Σωματεία - Μέλη του.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ αυτό δεν συνέβη. 

ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ πραγματικά να ευαισθητοποιηθεί η ΟμοσποΝΔία Σιδηροδρομικών και  η ηγεσία της και να πράξει τα αυτονόητα, όπως δεκάδες άλλα Εργατικά Κέντρα και Σωματεία πράττουν την περίοδο αυτή.

Συνδικαλισμός δεν είναι μόνο να φτιάχνουμε Σωματεία, όποτε μας συμφέρει συνάδελφοι. 

Κρίμα πραγματικά.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου