Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021

Πρόταση Μηχανοδηγών για τον Προαστιακό Λάρισας

Επιστολή του Σωματείου μας για τον Προαστιακό Λάρισας- Βόλου 

Κύριε Σύμβουλε 

Η αμαξοστοιχία 2575 αναχωρεί απο τον Βόλο  στις 21.40 με προορισμό την Λάρισα και ώρα άφιξης της 22.28 με αποτέλεσμα να μην είναι εφικτή η ανταπόκριση με την
αμαξοστοιχία 3590 Λάρισα – Θεσσαλονίκη (ώρα αναχώρησης 22.20) . 

Προκειμένου να είναι εφικτή η ανταπόκριση και οι επιβάτες απο τον Νομό Μαγνησίας να μπορούν να μετακινηθούν προς την Θεσσαλονίκη και τους όμορους σταθμούς  με τον Προαστιακό, προτείνουμε όπως η ώρα αναχώρησης της 2575  τροποποιηθεί και οριστεί στις 21.20. Με τον τρόπο αυτό θα είναι εφικτή η ανταπόκριση της με την προαστιακή αμαξοστοιχία 3590. 

Για την τροποποίηση δεν απαιτείται επιπλέον τροχαίο υλικό καθώς η αυτοκινητάμαξα που εκτελεί την 2575 βρίσκεται σταθμευμένη στον Βόλο απο τις 19.50 περίπου. 

Στην διάθεση σας για κάθε διευκρίνηση. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου