Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021

Ένας φίλος και Μάστορας συνταξιοδοτείται

Ένας καλός φίλος Μάστορας (Μ κεφαλαίο) και συνάδελφος μας συνταξιοδοτείται. Ο Νίκος Πρασσάκης απο το μηχανοστάσιο ΜΑΙ. Στο μήνυμα του ο Νικόλας αναφέρει : 
 15 Μαρτίου 1984 ξεκίνησε για μένα ένα μεγάλο ταξίδι εργασιακής ζωής. Ανάμεσα σε χιλιάδες δρομολόγια στο κάθισμα του μηχανοδηγού  κρατώντας τα χειριστήρια του τρένου συναντώντας
δυσκολίες που με τα χρόνια έγιναν εμπειρίες.

 Κάθε σταθμός κάθε χιλιόμετρο κάθε δρομολόγιο και κάτι ξεχωριστό. 

Σήμερα αυτό το ταξίδι έφτασε στο τέλος του. Αποχωρώ απο τον σιδηρόδρομο συνταξιοδοτουμενος γεμάτος όμορφες αναμνήσεις έχοντας δίπλα μου μια όμορφη οικογένεια. 

Ευχαριστώ θερμά όλους τους συναδέλφους απο όλους τους κλάδους και τις ειδικότητες για την άρτια συνεργασία μας όλων αυτών των 37 μιση ετών. 

Ειδικότερα το προσωπικό της κίνησης και το προσωπικό της έλξης μηχανοδηγους που συνεργάστηκα μαζί τους. 

Εύχομαι σε όλους σας καλά ταξίδια και να είστε γεμάτοι υγεία!! 

Σας ευχαριστώ Πρασσακης Νίκος 


Εμείς με την σειρά μας να ευχηθούμε στον φίλο μας Νικόλα : 

Nικόλα ευχόμαστε ότι καλύτερο για την νέα φάση της ζωής σου. 

Σε ευχαριστούμε για την συνεργασία καθώς απο την πρώτη μέρα μας υποδέχτηκες ως ισότιμους στον χώρο εργασίας και πάντα ήσουν με το χαμόγελο, σε κάθε αναποδιά και δυσκολία. 

Θα είναι πραγματικά χαρά για εμάς να σε συναντάμε στα τρένα! 

30 Αυγούστου 2021

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου