Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 26 Ιουνίου 2022

ΟΣΕ : Για τον εκτροχιασμό ευθύνονται τα καιρικά φαινόμενα

Δελτίο τύπου του. ΟΣΕ
 Ο ΟΣΕ ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι η αμαξοστοιχία 1631 που εκτελούσε το δρομολόγιο από Δράμα προς Θεσσαλονίκη, περί ώρας 7:10 λόγω πτώσης δέντρου επί της γραμμής εξαιτίας καιρικών φαινομένων στη περιοχή το προηγούμενο βράδυ, υπέστη εκτροχιασμό του πρώτου φορείου (βαγονιού). 

Στο τρένο επέβαιναν δύο επιβάτες πλην των μηχανοδηγών και δεν υπήρξε τραυματισμός. Οι δύο επιβάτες απομακρύνθηκαν με ασφάλεια από το συρμό, ενώ ήδη βρίσκεται στο σημείο μηχανή βοηθείας της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για να συνδράμει στον εντροχιασμό της αμαξοστοιχίας, επιχείρηση η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη. 

Κατόπιν της απομάκρυνσης της αμαξοστοιχίας θα γίνει εκτίμηση των ζημιών επί του δικτύου και των συνεπειών αυτών στην σιδηροδρομική κυκλοφορία στη συγκεκριμένη σύνδεση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου