Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 7 Αυγούστου 2011

Καλοκαιρινό ......Στέκι της Έλξης




Από αύριο και μέχρι τις 22 Αυγούστου η ενημέρωση του blog θα είναι πιο αραιή αφού  εκτελούμε την καλοκαιρινή μας άδεια .
Μέχρι τότε ευχόμαστε καλά να περάσουν όσοι βρίσκονται στις παραλίες και καλή υπομονή σε όσους θα εργάζονται την περίοδο αυτή .
Ευχαριστούμε όλους για την θερμή υποδοχή του blog (ξεπέρασαν τις 12.100 οι επισκέψεις σε μόλις 40 μέρες λειτουργίας !) .


Υποσχόμαστε ακόμα πιο δυναμική ενημέρωση τον χειμώνα που έρχεται .

2 σχόλια:

  1. Πρίν κλείσει το μαγαζί τελείως και πάει για διακοπές, καλό θάναι να ξεκινήσει συζητήσεις με προτάσεις που μπορεί να ευωδώσουν στη συνέχεια, με απώτερο στόχο πάντα την οικονομική άνθηση της Τραινοσέ! μερικές κινήσεις τοπικού χαρακτήρα, δηλ. προέκταση του προαστιακού έως τον Παλαιοφάρσαλο με ανταπόκριση συνεχή ένα νέο ΜΑΝ ή IC μεταξύ Παλαιού - Καλαμπάκας, μερική διαφήμηση στις πόλεις των Τρικάλων και Καρδίτσας, με υπόδειξη τον χρόνο άφιξης καθώς και την τιμή κόστους των αποστάσεων έως τις ΠΑΡΑΛΙΕΣ και θέλω να πιστεύω ότι θα είμαστε χωρίς ανταγωνισμό.
    Σάν αρχή είναι ανέξοδες κινήσεις, αρκεί να προγραμματισθεί το προσωπικό και να οργανωθούν εκδοτήρια και έλεγχος.
    Για την νέα σαιζόν θα πρότεινα οργάνωση της Τραινοσέ και σε επίπεδα επιχειρηματικότητας, σε χώρους δικούς της ( αναψυκτήρια καθώς και εστίαση ), που θα λειτουργούσαν μόνο θερινούς μήνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την ξεκούραση όπως όλοι την δικαιούσθε .
    Σας εύχομαι καλά να περάσετε και ανανεωμένοι πάλι να συνεχίσετε – με

    ΑπάντησηΔιαγραφή